LEGO Heuptasje in de vorm van een steen – marineblauw 5006976

Stijlvol heuptasje voor LEGO fans

Brick Hip Pack Navy 5006976 5006976
  • LEGO Diversen Thema
  • 5006976 SKU

Een stijlvolle manier om alles bij de hand te houden! Dit coole heuptasje kun je over je schouder of om je middel dragen en is groot genoeg om al je belangrijke spulletjes in mee te nemen. Het hoofdvak met rits is ideaal voor je telefoon, portemonnee, sleutels enzovoort. Kleinere spulletjes passen in de 2 ronde …

Lees meer...

Waar is LEGO Heuptasje in de vorm van een steen – marineblauw 5006976 te koop?

LEGO.com LEGO.com € 29,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Heuptasje in de vorm van een steen – marineblauw 5006976

Een stijlvolle manier om alles bij de hand te houden! Dit coole heuptasje kun je over je schouder of om je middel dragen en is groot genoeg om al je belangrijke spulletjes in mee te nemen. Het hoofdvak met rits is ideaal voor je telefoon, portemonnee, sleutels enzovoort. Kleinere spulletjes passen in de 2 ronde voorvakjes met rits, geïnspireerd op het beroemde ontwerp van de LEGO steen. De riem is verstelbaar en dankzij de kliksluiting doe je hem razendsnel om!

  • Praktisch en leuk – stijlvol heuptasje in de vorm van een LEGO steen met ritsvakken, verstelbare riem en kliksluiting.
  • Compact en comfortabel – deze heuptas met een inhoud van 1,3 liter is ca. 6 cm hoog, 21 cm breed en 11 cm diep.
  • Hoogwaardige materialen – het heuptasje is waterdicht en gemaakt van materialen die voldoen aan de CPSIA-vereisten en vrij zijn van pvc, lood en ftalaten.

Specificaties LEGO Heuptasje in de vorm van een steen – marineblauw 5006976

Officiële naam
LEGO Heuptasje in de vorm van een steen – marineblauw
SKU
5006976
EAN
757894512231
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 29,99
Release datum
30 juni 2021

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.