Over Bricklord.nl

Bouwen, bouwen en nog eens bouwen. Blokje na blokje. Tot het helemaal zo in elkaar staat als jij wilt. Als kind had ik al bakken met LEGO. Al mijn verlanglijstjes voor verjaardagen en Sinterklaas bestonden uit LEGO. Ook op volwassen leeftijd geniet ik ervan. Ik ben Mark en samen met Mandy heb ik Bricklord opgericht: de grootste LEGO-prijsvergelijkingssite van Nederland.

LEGO prijsvergelijker

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mark Kwebeman (@markkwebeman)

Mandy gaf me in 2020 voor mijn 37e verjaardag het grote Harry Potter kasteel van LEGO. Dat wakkerde de liefde voor het speelgoed weer aan. Het blijft een tof gevoel om een doos vol LEGO open te maken en dat allemaal in elkaar te zetten. Of je nou 5, 15 of 50 jaar oud bent.

Maar LEGO is natuurlijk niet gratis. Daarom wilde ik bij het kopen van een nieuwe LEGO-set wél de beste deal scoren. Ik speurde alle webshops af naar de laagste prijs. Had ik eentje gevonden met een lage prijs, was het weer uitverkocht. Frustrerend én een heel tijdrovende klus.

LEGO laagste prijs

Dat kon natuurlijk makkelijker. Voor Bricklord.nl maakte ik een script dat automatisch de prijzen van álle webshops doorzoekt en daar de goedkoopste uitpikt. Op Bricklord.nl hoef jij dus alleen maar een LEGO-set uit te zoeken en de site laat jou automatisch de webshop met de laagste prijs zien.

Wij werken de prijzen op de site meerdere keren per dag bij, zodat de prijsinformatie altijd actueel is. Bricklord.nl is onafhankelijk en wij geven geen voorkeur aan bepaalde websites. Zo weet jij zeker dat de laagste prijs ook écht de laagste prijs is. En het beste? Daar hoef jij geen uren voor te zoeken op het internet. Met één druk op de knop vind jij de beste deal voor jouw nieuwe LEGO-aanwinst.

Van het Romeinse Colosseum en FC Barcelona’s Camp Nou tot een stormtroopers helm en de NASA Space Shuttle. Op Bricklord.nl vind je allerlei soorten LEGO. Voor jong en oud en in iedere prijscategorie. Om cadeau te geven of gewoon lekker voor jezelf te houden. En dat allemaal voor de laagste prijs.