Over Bricklord.nl

Mark Round

Bouwen, bouwen en nog eens bouwen. Blokje na blokje. Tot het helemaal zo in elkaar staat en het kunt bewonderen. Als kind had ik al bakken met LEGO. Al mijn verlanglijstjes voor verjaardagen en Sinterklaas bestonden uit LEGO. En ook nu op volwassen leeftijd geniet ik ervan. Ik ben Mark Kwebeman en ben de oprichter van Bricklord.nl: de grootste LEGO-prijsvergelijkingssite van Nederland.

Instagram / Twitter / LinkedIn

In 2020 kreeg ik voor mijn 37e verjaardag het grote Harry Potter kasteel van LEGO. Exact 15 jaar nadat ik voor het laatst een blokje LEGO had aangeraakt. Dat wakkerde de liefde voor het speelgoed weer aan. Het blijft een geweldig gevoel om een doos vol LEGO open te maken en alles in elkaar te zetten, ongeacht of je 10, 20 of 50 jaar oud bent.

Maar LEGO komt natuurlijk met een prijskaartje, zeker de grote sets voor volwassenen. Daarom wilde ik bij het kopen van een nieuwe LEGO set zeker weten dat ik de beste deal kreeg. Ik zocht alle webshops af naar de laagste prijs. Maar als ik een goede deal vond, was het product vaak al uitverkocht. Het was frustrerend en kostte veel tijd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mark Kwebeman (@markkwebeman)

En zo begon ik Bricklord.nl

Ik wist dat dit makkelijker kon. Voor Bricklord.nl ontwikkelde ik een script dat automatisch de prijzen van alle webshops doorzoekt en de goedkoopste optie selecteert. Op Bricklord.nl kies je gewoon de LEGO-set die je wilt, en ik toon je direct de webshop met de laagste prijs.

We updaten de prijzen op de site meerdere keren per dag, zodat je altijd de meest actuele informatie hebt. Bricklord.nl is volledig onafhankelijk en wij tonen geen voorkeur voor bepaalde webshops. Zo ben je verzekerd van de beste deal zonder urenlang te hoeven zoeken. Met één klik vind je de beste prijs voor jouw nieuwe LEGO-set.

Of je nu op zoek bent naar het Romeinse Colosseum, FC Barcelona’s Camp Nou, een stormtroopers helm of de NASA Space Shuttle, op Bricklord.nl vind je LEGO voor iedereen en elk budget. Perfect als cadeau of gewoon voor jezelf. En altijd voor de beste prijs.