Over LEGO NASA Space Shuttle Discovery (10283)

https://www.youtube.com/watch?v=ci3ZwLhGNTw

Lanceer jezelf de ruimte in met deze adembenemende ruimtevaart set. Met LEGO 10283 bouw je niet alleen de legendarische Space Shuttle Discovery, maar ook de wereldberoemde ruimtetelescoop Hubble na. De set bestaat uit maar liefst 2354 onderdelen en zal zeker voor vele uren bouwplezier zorgen. Maar ook na het bouwen zul je nog lang genieten van dit bijzondere bouwwerk. Ontdek alle authentieke details, speel met alle beweegbare onderdelen en ga op een ruimtereis om nooit meer te vergeten.

Een legendarisch voertuig

Space Shuttle Discovery is een legendarische spaceshuttle. Niet alleen is deze NASA spaceshuttle vaker op missie geweest dan welke andere spaceshuttle dan ook, daarnaast heeft de Discovery ook nog geholpen bij de bouw van het Internationaal ruimtestation. Bovendien heeft de Discovery ruimtetelescoop Hubble in een baan rond de aarde gebracht. Al deze avonturen, én meer, kun je nu thuis herbeleven met je eigen versie van de Discovery.

Het bouwen van de ruimtevaart raket is een ware missie. Het bouwwerk zit vol met verrassende details, zoals een beweegbare robotarm en een uiterst gedetailleerde cockpit. Hier zul je veel bouwplezier aan beleven, maar ook daarna is het leuk om de raket uitgebreid te bekijken. Zelfs de LEGO Hubble beschikt over beweegbare zonnepanelen, net als het echte exemplaar. Verwonder je over de buitenaardse wereld van deze bouwwerken.

Een echte blikvanger

LEGO 10283 Space Shuttle Discovery - display standaard

Zo'n mooi bouwwerk als LEGO 10283 wil je natuurlijk graag met anderen delen. Daarom wordt de Discovery geleverd met verschillende displaystandaarden. Zo kun je vol trots de spaceshuttle neerzetten op jouw kantoor of in jouw woning. Je kunt zelf kiezen hoe je de Hubble wil presenteren. Dit kan samen met de spaceshuttle, maar de ruimtetelescoop kan ook apart worden neergezet. Het is maar net wat jij het mooist vindt staan of waar je de ruimte voor hebt. Zo kunnen jij en al je bezoekers genieten van de indrukwekkende Discovery.

Deze NASA ruimtevaart raket maakt deel uit van de LEGO ruimtecollectie. Onder andere het Internationaal Ruimtestation en de Apollo 11 Maanlander behoren tot deze collectie. Breid je buitenaardse collectie uit met de Discovery, of begin met het verzamelen van deze fascinerende sets.

Een mooi cadeau voor de liefhebber

De Discovery is een mooie set om cadeau te geven aan elke ruimtevaart- of LEGO liefhebber. LEGO 10283 is een modelbouwset voor volwassenen en zal zeker in de smaak vallen. LEGO fans zullen de boeiende bouwuitdaging zeer kunnen waarderen, terwijl ruimtevaart fans zich zullen verwonderen over de authentieke details van de spaceshuttle en ruimtetelescoop. Iedereen zal het heerlijk vinden om even weg te dromen bij de gedachte aan verre ruimtereizen.

De set aan jezelf cadeau doen is ook een goed idee natuurlijk. Voel je even een echte astronaut en ga op ontdekkingsreis met de Discovery. Durf jij de uitdaging aan?

LEGO Space Shuttle Discovery (10283) - back