Bouw je favoriete helden en ruimteschepen uit de LEGO Star Wars films na!
Houd jij van LEGO en ben je groot fan van Star Wars? Dan is LEGO Star Wars net wat voor jou! Er zijn veel bouwpakketten van LEGO verkrijgbaar in het thema van Star Wars waardoor je veel van de avonturen uit de Star Wars films na kunt bouwen.

Je hebt keuze uit een groot aantal verschillende bouwwerken waarbij het mogelijk is om je kamer met deze bouwwerken te versieren. Naast het versieren van je kamer is het ook mogelijke om je favoriete Star Wars scenes na te spelen.
Wat is er allemaal verkrijgbaar?
Er zijn vele bouwpakketten van LEGO verkrijgbaar in het thema van Star Wars. Zo is het mogelijk om vele ruimteschepen na te bouwen. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld de Millennium Falcon. Dit is een van de populairste ruimteschepen uit de Star Wars films en is het legendarische schip van Han Solo en Chewbacca. Het schip was betrokken bij grote conflicten bij de vernietiging van beide Death Stars.

Naast verschillende soorten ruimteschepen zijn ook verschillende karakters uit de films in lego variant te krijgen. Zo is er bijvoorbeeld een LEGO Star Wars variant van Yoda. De legendarische Jedi die erg wijs en sterk was. Hij speelt een grote rol in de Star Wars films. Naast Yoda zijn er ook Star Wars varianten van andere hoofdrolspelers zoals Luke Skywalker, Kylo Ren, Han Solo en Darth Vader. Ook stormtroopers en de imperial death zijn in een LEGO variant verkrijgbaar.
Waarom is LEGO Star Wars zo leuk?
LEGO Star Wars is erg leuk omdat het mogelijk is om scenes uit je favoriete films na te maken. Het is mogelijk om de gigantische schepen die je in de films ziet in het klein na te maken. Daarnaast is het leuk om de scenes na te spelen en kan je jouw fantasie hier helemaal de vrije loop laten. Het is ook leuk om de bouwpakketten van LEGO Star Wars te verzamelen en langzaamaan je verzameling uit te breiden.

Naast al het bouw- en speelplezier heb je bovendien ook nog eens mooie decoratie voor in je kamer. Op onze site worden de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar vergeleken zodat jij verzekerd bent van de laagste prijs.