Haal de wereld in huis met LEGO Architecture
Vind jij het Vrijheidsbeeld ook zo imposant? Of heb je altijd al de Eiffeltoren in huis willen hebben? Met LEGO Architecture is het mogelijk. Met deze bouwsets haal je iconische bouwwerken van over de hele wereld in huis.

Begin jij met het Witte Huis of toch liever de skyline van Londen? De LEGO Architecture bouwwerken zijn prachtig om te zien. Verzamel ze allemaal en haal de wereld in huis.
Mooie sets ter decoratie
Het plezier van de LEGO Architecture sets zit niet zo zeer in het spelen met de sets als wel in het bouwen en het daarna kunnen genieten van de iconische gebouwen. Hoewel de details, zoals het kunnen openen en sluiten van de Tower Bridge, de sets wel wat extra’s geven. Het zijn allemaal flinke bouwwerken, maar de meeste kinderen vanaf 12 jaar kunnen ermee uit de voeten, hoewel sommige sets pas vanaf 16 jaar aangeraden worden.

Als de gebouwen in elkaar staan zijn het echte blikvangers. Daarnaast zit er in elke set ook informatie over het gebouw, de architect en de geschiedenis toegevoegd. Zo is het bouwen niet alleen leuk, maar is LEGO Architecture ook nog eens super leerzaam.
Een leuk cadeau voor LEGO fans
Een bouwset uit de LEGO Architecture serie is een ontzettend tof cadeau voor LEGO fans. Je geeft niet alleen het mooie gebouw cadeau, maar ook het bouwplezier dat bij het in elkaar zetten komt kijken. Maar ook voor jezelf kan een LEGO Architecture bouwset natuurlijk een mooi cadeautje zijn.

Zet jij het Empire State Building op je bureau? Of kijk je liever naar de skyline van Dubai. En als je niet kunt kiezen neem je ze toch allebei?! Via BrickLord.nl kun je alle prijzen voor LEGO Architecture sets vergelijken en vind je zeker de beste aanbiedingen. Wat wordt jouw volgende bouwset?