Op weg naar de mooiste avonturen met een LEGO trein

‘Tsjoeke-tsjoeke-tuut-tuut!’ Wie heeft er als kind geen treinmachinistje gespeeld? Treinen zijn magische voertuigen. Bij kinderen, maar ook nog bij veel volwassenen, spreken ze ontzettend tot de verbeelding. Daarom zijn ze ook zo ontzettend populair als speelgoed. Ook LEGO heeft een aantal schitterende exemplaren in de collectie. Van traditionele stoomlocomotieven tot elektrische treinen, voor elke treinliefhebber is er wel een LEGO trein te vinden. Stap snel aan boord en beleef de mooiste avonturen!

Op weg naar magische avonturen

Er zijn LEGO treinen voor elke leeftijd. De allerkleinsten beleven de meest leerzame avonturen met de LEGO getallentrein, of stappen in avonturen met hun favoriete personages, zoals Woody uit Toy Story of Mickey Mouse. Wat oudere kinderen zullen zich uitstekend vermaken met de Zweinstein Express uit Harry Potter. En ook je eigen spannende verhalen verzinnen kan natuurlijk uitstekend met een LEGO trein. Wie is er allemaal aan boord en waar gaat de volgende reis naartoe? Maak zelf een mooie treinbaan met de verschillende rails en beleef elke keer een ander verhaal. Er zijn LEGO treinen die je met de hand moet duwen, maar er zijn ook een aantal schitterende gemotoriseerde locomotieven verkrijgbaar. Bestuur je trein op afstand en geniet van een mooie reis.

Combineer met andere sets

Een trein laten rijden is leuk, maar een trein die daadwerkelijk naar een bestemming rijdt is nog leuker. Combineer de LEGO trein dan ook zeker met andere sets van LEGO. Ook kun je losse rails kopen, om zo een nog mooier en langer spoortraject aan te leggen. Bouw verschillende stations en laat je trein diverse minifiguren of goederen vervoeren. Zo is geen enkele reis hetzelfde. Als je zeker wil weten dat je niet teveel betaalt voor de LEGO trein is het verstandig om via BrickLord aanbiedingen te vergelijken. Zo zie je meteen welke sets er waar verkrijgbaar zijn en wat deze kosten. Stap daarna snel weer aan boord van je LEGO trein en rijdt nieuwe avonturen tegemoet!