LEGO 40424 Winters sneeuwballengevecht

Van stenen gebouwd wintertafereel voor sneeuwbalgevechten en meer!

Lego 40424 Winter Snowball Fight
  • 149 Stenen
  • LEGO Creator Expert Thema
  • 40424 SKU

Kinderen zullen genieten van urenlange sneeuwpret met deze LEGO® Iconic winters sneeuwballengevecht speelset met een bouwbaar sneeuwfort, een katapult met sneeuwbalelementen, een heuvel met slee-lanceringsfunctie, een sneeuwpop en meer.Deze 149-delige bouwset is een superleuk decembercadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. De set bevat minifiguren van een jongen en een meisje, beide met opdruk van een …

Lees meer...

Waar is LEGO 40424 Winters sneeuwballengevecht te koop?

Lego.com LEGO.com € 12,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 48,50 Bekijk

Bekijk meer LEGO Creator Expert sets

Omschrijving LEGO 40424 Winters sneeuwballengevecht

  • Kinderen zullen genieten van urenlange sneeuwpret met deze LEGO Iconic winters sneeuwballengevecht speelset met een bouwbaar sneeuwfort, een katapult met sneeuwbalelementen, een heuvel met slee-lanceringsfunctie, een sneeuwpop en meer.
  • Deze 149-delige bouwset is een superleuk decembercadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. De set bevat minifiguren van een jongen en een meisje, beide met opdruk van een winterjas, plus een figuur van een husky om vrolijke wintertaferelen mee na te spelen.
  • De heuvel is ca. 9 cm hoog, 8 cm breed en 5 cm diep. Samen met de slee, het sneeuwfort, de katapult, de boom, de tafel, de minifiguren en de accessoires kan de set in een kinderrugzak worden meegenomen voor winters speelplezier onderweg.

Specificaties LEGO 40424 Winters sneeuwballengevecht

Officiële naam
LEGO Winter Snowball Fight
SKU
40424
EAN
5702016720266
Stenen
149
Thema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Categorie
kerst
LEGO prijs
€ 12,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.