Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO Technic

Hier vind je de beste LEGO Technic aanbiedingen

Over LEGO Technic

Technisch lego is in 1977 geïntroduceerd als onderdeel van de LEGO productgroep System en sinds 1984 heet het LEGO Technic. Zoals de naam al zegt zijn deze producten gericht op techniek. Het is voor kinderen vanaf 6 jaar en geeft volop uitdaging tijdens het bouwen. Deze sets zijn iets moeilijker om in elkaar te zetten dan de gewone LEGO.

Vroeger was het functioneel bedoeld en niet zo zeer gericht op het uiterlijk. Tegenwoordig is dit niet meer het geval. Kijk maar naar de Porsche 911 RSR, Lamborghini Sian of Bugatti Chiron. Dat ziet er stuk voor stuk prachtig uit!

De auto’s zullen mooi staan in je kast, maar als je met je Technic wil spelen dan zijn er ook een fantastische kraan, vrachtwagen, graafmachine of motor te koop. Veel modellen hebben ook een Powered UP functie waarmee je voertuig tot leven komt.

LEGO Technic aanbieding

Op onze website kun je alle LEGO Technic aanbiedingen bekijken. We vergelijken de prijzen van meerdere Nederlandse webshops en tonen direct de laagste prijs.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als u een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het u iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.