De perfecte combinatie tussen fysiek bouwen en spelen in AR met LEGO Hidden Side
Durf jij met LEGO op spokenjacht te gaan? Met LEGO Hidden Side ontdekken kinderen een totaal andere kant van LEGO. Deze speciale bouwsets combineren het spelen en bouwen in de echte wereld met een spannende spokenjacht in de virtuele wereld.

Het is een leuke en leerzame manier om in aanraking te komen met Augmented Reality (AR). Het is met de LEGO Hidden Side app zelfs mogelijk om met meerdere mensen tegen elkaar te spelen. Zo wordt LEGO wel erg spannend en tof speelgoed!
Next level LEGO
Van LEGO Hidden Side zijn verschillende sets verkrijgbaar. Kies jij voor het stuntvliegtuig? Of toch liever de verlaten gevangenis? Eén ding is zeker: het wordt een spannend avontuur. Na het bouwen van de set kun je met de app de verborgen kant (Hidden Side) van het bouwwerk opzoeken.

Het kan zomaar zijn dat je spoken tegenkomt die jij moet vangen. Als je samen met je vrienden wil spelen is het ook mogelijk dat één iemand de spokenjager speelt, terwijl de anderen spoken zijn. Wie gaat er winnen?
Regelmatig updates en verdere uitbreidingen
De LEGO Hidden Side app krijgt nog regelmatig updates, waardoor het spel eigenlijk nooit ophoudt. Elke keer kun je weer nieuwe missies, voorwerpen of extra spoken ontdekken. De LEGO Hidden Side sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook oudere kinderen of zelfs volwassenen zullen nog veel plezier beleven aan het vangen van de spoken of het uitdagen van de spokenjager.

Om de ‘speel-als-een-spokenjager’-modus van de app te kunnen gebruiken heb je minstens één van de LEGO Hidden Side sets nodig, maar het combineren van meerdere sets maakt het nóg uitdagender natuurlijk.

Is jouw kind nou dol op z’n LEGO Hidden Side set en wil je er graag voor zo min mogelijk geld nog eentje bij kopen? Kijk dan zeker eens op BrickLord.nl. Hier vind je de beste LEGO aanbiedingen van verschillende aanbieders, zodat jij altijd de beste prijs krijgt. Dan kunnen jullie daarna weer fijn op een griezelige spokenjacht.