Vang alle boeven in jouw LEGO stad met LEGO politie

´Pas maar op schurken! Hier komt de LEGO politie! We gaan jullie allemaal vangen!’ Met de stoere bouwsets van LEGO beleef je de mooiste verhalen. Patrouilleer op de weg, in de lucht of op het water en vang alle dieven. Met jou als LEGO politie komt geen boef ongestraft weg! Bouw je eigen politiebureau en bewaak je LEGO stad.

Begin al vroeg met je eigen LEGO politie

Als je aan een peuter of kleuter vraag wat ze later willen worden is de kans groot dat ze ‘politie’ antwoorden. Iets aan het vangen van boeven heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. Daarom vinden ze het vaak ook zo leuk om met LEGO politie te kunnen spelen. Ze gaan helemaal op in hun eigen verhalen en vangen zo alle slechteriken uit de stad.

Zelfs peuters van pas twee jaar kunnen al aan de slag met hun eigen politieagent en politiebureau. Als ze wat groter worden kunnen ze hun politie avonturen verder uitbreiden met boten, vliegtuigen en helikopters. Zo wordt echt elke boef gevangen.

Houd je LEGO stad veilig

Geen enkele LEGO stad kan natuurlijk zonder politiebureau. Wie moet er anders de stad veilig houden? Combineer de leuke LEGO politie bouwsets dan ook zeker met andere sets van LEGO, om zo een complete stad te bouwen. Met de mobiele politiepost sporen de agenten elke boef waar dan ook op. Of zet met piepende banden de achtervolging in. En vraag snel luchtversterking aan als de boef dreigt te ontsnappen!

Bestel je LEGO politie bouwsets via BrickLord.nl om er zeker van te zijn dat je de beste aanbiedingen krijgt. Hier zie je alle verschillende aanbieders van jouw gewenste set, waardoor je zeker weet dat je de beste prijs betaalt. Makkelijk en snel, zodat jij weer verder kunt met wat écht belangrijk is! Pas maar op schurken, de LEGO politie komt er aan!