Lego 10278 Politiebureau

LEGO Politiebureau 10278

Een politiebureau met vele geheimen. Dat is LEGO 10278 zeker. Met 2923 onderdelen is het een bouwwerk voor de echte expert. Het prachtige ontwerp en de geheime details zullen de verbeelding van elke LEGO-fan prikkelen. Dit LEGO politiebureau is maar liefst drie verdiepingen hoog en heeft geheimen op elk niveau. Ben jij klaar om ze te gaan ontdekken?

Lees meer...

LEGO.com

LEGO.com

€ 199,99
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 293,95
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Politiebureau 10278

Een politiebureau met vele geheimen. Dat is LEGO 10278 zeker. Met 2923 onderdelen is het een bouwwerk voor de echte expert. Het prachtige ontwerp en de geheime details zullen de verbeelding van elke LEGO-fan prikkelen. Dit LEGO politiebureau is maar liefst drie verdiepingen hoog en heeft geheimen op elk niveau. Ben jij klaar om ze te gaan ontdekken?

Eindeloos bouwplezier

LEGO 10278 staat garant voor uren bouwplezier. En als je dan klaar bent, kun je gewoon weer opnieuw beginnen. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel van de drie verdiepingen jij vandaag in je gebouw wil gebruiken. Ook kun je de plattegronden van de verdiepingen naar eigen inzicht aanpassen. Zo blijft spelen en bouwen met dit LEGO politiebureau elke keer weer een uitdaging.

Meer dan een politiebureau

Deze set heet dan misschien wel 'Politiebureau', er is veel meer dan dat te ontdekken. Aan de ene kant zit een donutzaak, waar je de heerlijkste lekkernijen kunt kopen. Aan de andere kant vind je een krantenkiosk, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

LEGO 10278 heeft teveel details om op te noemen. Wat dacht je van een gevangeniscel om de schurk in op te sluiten. Maar pas op dat hij niet ontsnapt door het geheime luik onder het bed! Ook een kluis om al het bewijsmateriaal in te bewaren mag niet ontbreken. En met het bord met alle aanwijzingen kunnen jullie elke zaak oplossen. Er is zelfs een camera, zodat je een 'mugshot' van de misdadiger kunt maken. Dit LEGO politiebureau is het echte werk.

Modulaire gebouwen

LEGO 10278 maakt deel uit van de fantasierijke 'Modulaire Gebouwen'-serie van LEGO. De sets uit deze serie passen allemaal aan elkaar én bieden volwassen bouwers voldoende uitdaging. Er zijn ondertussen al een flink aantal verschillende gebouwen uitgekomen in deze serie en je kunt dan ook een mooie stad bij elkaar verzamelen.

Dit politiebureau zal zeker een blikvanger binnen jouw stad zijn. De 5 minifiguren die bij de set geleverd worden, brengen het geheel nog meer tot leven. Kunnen de agenten ook de volgende zaak tot een goed einde brengen? Zal de crimineel vandaag ontsnappen? En heeft de donutzaak al een nieuwe smaak donuts?

Verzin je eigen verhaal

Dit LEGO politiebureau nodigt je uit om je eigen verhalen te verzinnen. De vele details maken het mogelijk om elke dag een nieuw avontuur te beleven. Als je het politiebureau met andere Modulaire Gebouwen-sets combineert, zul je nog meer plezier maken.

Het aantal steentjes en de bouwtechnieken zullen een fijne uitdaging zijn voor volwassen LEGO-fans en iedereen zal genieten van dit mooie gebouw. Ben jij klaar voor het betere speurwerk?

  • Deze LEGO Politiebureau (10278) modelbouwset zit boordevol slimme ontwerpdetails en verrassingen en is een ideale set voor volwassenen die op zoek zijn naar een ontspannend project.
  • Ontdek stijlvolle kenmerken met misdadig veel details, waaronder een bord met een overzicht van de zaak met authentieke rode lijnen die alle aanwijzingen met elkaar verbinden, een bandrecorder, een gevangeniscel, een kluis voor het bewijsmateriaal en nog veel meer.
  • Met 2923 onderdelen en 5 minifiguren, waaronder een politieagent uit de jaren 1940, valt er een heleboel te ontdekken. De bedrukte tegels, zoals het reclamebord, de telefoon en de typemachine, brengen de gedetailleerde taferelen tot leven.
  • Deze bouwset is ideaal voor crimifans en LEGO liefhebbers en biedt volwassenen urenlang bouwplezier en een prettige creatieve ervaring.
  • Volwassen LEGO fans zullen de nieuwe onderdelen in deze set geweldig vinden, zoals 2 elementen in de uiterst zeldzame kleur nougat, 4 neutrale dierenkoppen voor de kroonlijst en een omgekeerde boog met 2 kleuren.
  • Afmetingen: ca. 37 cm hoog (inclusief de antennes), 25 cm breed en 25 cm diep.
  • De set bevat een stapsgewijze bouwhandleiding en rijk geïllustreerde instructies met inspirerende ontwerpdetails.
  • Deze politiebureauset maakt deel uit van de collectie Modulaire Gebouwen: creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor LEGO bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.
  • LEGO stenen worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij LEGO onderdelen gaan veiligheid en kwaliteit voor alles. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Anderen bekeken ook

Nog geen afbeelding beschikbaar
LEGO Lamborghini Countach 10337
€ 179,99
LEGO Narcissen 40747
LEGO Narcissen 40747
€ 11,76
-22%
LEGO Concorde 10318
LEGO Concorde 10318
€ 189,00
-5%
LEGO Middeleeuws stadsplein 10332
LEGO Middeleeuws stadsplein 10332
€ 229,99
LEGO Miniplantjes 10329
LEGO Miniplantjes 10329
€ 38,99
-22%
LEGO PAC-MAN arcade 10323
LEGO PAC-MAN arcade 10323
€ 269,99