Over LEGO Politiebureau (10278)

Een politiebureau met vele geheimen. Dat is LEGO 10278 Politiebureau zeker. Met 2923 onderdelen is het een bouwwerk voor de echte expert. Het prachtige ontwerp en de geheime details zullen de verbeelding van elke LEGO-fan prikkelen. Dit LEGO politiebureau met drie verdiepingen heeft geheimen op elk niveau. Ben jij klaar om ze te gaan ontdekken?

Eindeloos bouwplezier

Deze Creator Expert set staat garant voor uren bouwplezier. En als je dan klaar bent, kun je gewoon weer opnieuw beginnen. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel van de drie verdiepingen jij vandaag in je gebouw wil gebruiken. Ook kun je de plattegronden van de verdiepingen naar eigen inzicht aanpassen. Zo blijft spelen en bouwen met dit LEGO politiebureau elke keer weer een uitdaging.

Meer dan een politiebureau

Deze set heet dan misschien wel 'Politiebureau', er is veel meer dan dat te ontdekken. Aan de ene kant zit een donutzaak, waar je de heerlijkste lekkernijen kunt kopen. Aan de andere kant vind je een krantenkiosk, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Dit politiebureau heeft teveel details om op te noemen. Wat dacht je van een gevangeniscel om de schurk in op te sluiten. Maar pas op dat hij niet ontsnapt door het geheime luik onder het bed!

Ook een kluis om al het bewijsmateriaal in te bewaren mag niet ontbreken. En met het bord met alle aanwijzingen kunnen jullie elke zaak oplossen. Er is zelfs een camera, zodat je een 'mugshot' van de misdadiger kunt maken. Dit LEGO politiebureau is het echte werk.

Modulaire gebouwen

LEGO 10278 Politiebureau maakt deel uit van de fantasierijke 'Modulaire Gebouwen'-serie van LEGO. De sets uit deze serie passen allemaal aan elkaar én bieden volwassen bouwers voldoende uitdaging. Er zijn ondertussen al een flink aantal verschillende gebouwen uitgekomen in deze serie en je kunt dan ook een mooie stad bij elkaar verzamelen. Dit politiebureau zal zeker een blikvanger binnen jouw stad zijn.

De 5 minifiguren die bij de set geleverd worden, brengen het geheel nog meer tot leven. Kunnen de agenten ook de volgende zaak tot een goed einde brengen? Zal de crimineel vandaag ontsnappen? En heeft de donutzaak al een nieuwe smaak donuts?

Verzin je eigen verhaal

Dit LEGO politiebureau nodigt je uit om je eigen verhalen te verzinnen. De vele details maken het mogelijk om elke dag een nieuw avontuur te beleven. Als je het politiebureau met andere Modulaire Gebouwen-sets combineert, zul je nog meer plezier maken.

Het aantal steentjes en de bouwtechnieken zullen een fijne uitdaging zijn voor volwassen LEGO-fans en iedereen zal genieten van dit mooie gebouw. Ben jij klaar voor het betere speurwerk?

Productvideo

https://www.youtube.com/watch?v=OdvV5vaz1e0