Tbd Icons Seosonal 2023 10325

LEGO Skihut 10325

Stap binnen in de magische wereld van LEGO Icons Skihut (10325), de nieuwste toevoeging aan de geliefde LEGO Winterdorp collectie. Hier kun je de ultieme bed & breakfast in de sneeuw creëren, compleet met gezellige kamers en knisperende haardvuren.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 99,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Skihut 10325

Stap binnen in de magische wereld van LEGO Icons Skihut (10325), de nieuwste toevoeging aan de geliefde LEGO Winterdorp collectie. Hier kun je de ultieme bed & breakfast in de sneeuw creëren, compleet met gezellige kamers en knisperende haardvuren.

Betoverende Details

Dit indrukwekkende drie verdiepingen tellende model bevat een sfeervolle ontvangstruimte met een incheckbalie, een knusse haard en zelfs een koffiemachine. Op de eerste verdieping vind je een gastenkamer met twee bedden, ook met een warme haard, en een charmante slaapkamer op de knusse zolder. Buiten wachten nog meer verrassingen, zoals houtopslag, een skibox, een schaatsbaan en een toiletcabine. En laten we de sneeuwscooter, de kerstboom, vijf minifiguren en de schattige dierfiguren van een vogel, een kat en een eekhoorn niet vergeten.

Een IJskoud Bouwproject voor de Familie

Gun jezelf wat ontspanning met deze hoogwaardige LEGO set - het perfecte geschenk voor iedereen die gek is op de LEGO Winterdorp collectie. Er zijn zelfs aparte bouwinstructies voor zowel kinderen als volwassenen, dus het hele gezin kan meedoen aan dit feestelijke bouwproject.

Een Winterse Uitdaging voor de Familie

Creëer gezamenlijk de betoverende LEGO Icons Skihut (10325) en geniet van de details die dit winterse tafereel tot leven brengen.

Wat zit er in de doos?

Alles wat je nodig hebt om de prachtige skihut met drie verdiepingen, de schaatsbaan, de toiletcabine en de sneeuwscooter met aanhanger te bouwen. Plus, je krijgt een kerstboom, vijf minifiguren en de schattige figuren van een kat, een eekhoorn en een vogel.

Kenmerken en Functies

Druk op de schoorsteen om de vlammen in de receptie en de gastenkamer op de eerste verdieping te laten oplaaien, voor extra sfeer en warmte.

Een LEGO Cadeau

Geef deze bouwset cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden aan volwassen LEGO-liefhebbers en fans van de LEGO Winterdorp collectie.

Afmetingen

De skihut rijst trots op tot ongeveer 21 cm in hoogte, 24 cm in breedte en 16 cm in diepte, en brengt de winterse magie tot leven in je LEGO-display.

Accessoires

De set wordt geleverd met een kerstboom, feestelijke boomversieringen en een gastenboek voor extra plezier en realisme.

Digitale Bouwinstructies

Ontdek de digitale versie van de bouwinstructies in de LEGO Builder app en maak het bouwproces nog handiger.

Ontspannende LEGO Projecten voor Volwassenen en Gezinnen

Deze bouwset is een geweldige toevoeging aan een reeks geavanceerde modellen voor volwassenen, ideaal om samen met familie en vrienden te bouwen.

De Beste Materialen

LEGO bouwstenen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor ze consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, zoals dat al het geval is sinds 1958.

Veiligheid voorop

Bij LEGO staat veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Deze set is uitvoerig getest, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het bouwen van dit hotelmodel, dat zowel stevig als veilig is.

Anderen bekeken ook

LEGO Concorde 10318
LEGO Concorde 10318
€ 192,91
-4%
LEGO Gele taxi 40468
LEGO Gele taxi 40468
€ 9,99
LEGO Corvette 10321
LEGO Corvette 10321
€ 129,99
-13%
LEGO Boeket met wilde bloemen 10313
LEGO Boeket met wilde bloemen 10313
€ 44,99
-25%
LEGO Eldorado Fort 10320
LEGO Eldorado Fort 10320
€ 209,00
-3%
LEGO 77942 Fiat 500
LEGO 77942 Fiat 500
€ 87,99