Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 10295 Porsche 911

Bouw een gedetailleerde LEGO versie van de Porsche 911

Product details

Officiële naam LEGO Porsche 911
SKU 10295
EAN 5702016914351
Onderdelen 1458
Serie LEGO Creator Expert
Leeftijd 18+ jaar
LEGO prijs € 149,99
Release datum 16 februari 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

Ben jij fan van de iconische Porsche 911? Dan is de nieuwe LEGO 10295 Porsche 911 echt iets voor jou. Met deze uitgebreide LEGO set kun je maar liefst twee verschillende automodellen maken. Zowel de Porsche 911 Targa als de 911 Turbo is met de steentjes te maken. Extra veel bouwplezier in één doos.

Het grootste verschil tussen de Targa en de Turbo versie van de Porsche 911 zit in het dak. De Targa is namelijk een semi-cabriolet, met een verwijderbaar of opvouwbaar dak. De Turbo heeft juist een stevig dak. LEGO heeft dit opgelost door de Turbo versie een vast dak met scharnier te geven.

Een iconische auto met veel details

De Porsche 911 die je kunt bouwen heeft een aantal mooie details. Zo kunnen de deuren van de witte auto allebei open. De motorkap, die zich aan de achterkant van de auto bevindt, kan ook geopend worden. Net als de kofferbak, die je aan de voorkant van de auto vindt. De lichtbruine stoelen geven het geheel een chique uitstraling. Een waardevolle toevoeging aan je LEGO-collectie.

LEGO 10295 Porsche 911 bestaat uit 1.458 onderdelen en zal een mooie bouw uitdaging vormen voor veel verzamelaars. Je koopt je eigen Porsche 911 voor €149,99. De VIP-voorverkoop begint op 16 februari. Twee weken later is het iconische voertuig voor alle LEGO-fans te koop.

LEGO 10295 Porsche 911 - 2

Vehicle Collection

LEGO heeft een aantal namen van hun collecties een update gegeven. Onder andere de Creator Expert auto’s zullen een nieuwe naam krijgen. Dat maakt dat de Porsche 911 het eerste voertuig wordt dat onder de ‘Vehicle Collection’ zal vallen. Het is mogelijk dat, met terugwerkende kracht, ook bijvoorbeeld LEGO 10265 Ford Mustang onder deze collectie zal gaan vallen. Deze speciale collectie is gericht op volwassen LEGO-fans van 18 jaar of ouder. Ook de doos wordt aangepast aan deze nieuwe collectie.

LEGO 10271 Fiat 500 is de laatste auto die in de Creator Expert verpakking werd geleverd. De nieuwe Porsche 911 zal in een nieuwe Adult Builders verpakking worden uitgebracht. Hiermee focust LEGO zich erg duidelijk op hun volwassen fans. LEGO is immers leuk voor alle leeftijden.

Bijzondere release

Met de bijzondere release van de Porsche 911 2-in-1 set schept LEGO veel verwachtingen voor de toekomst. Deze auto is in ieder geval een mooi begin van de nieuwe Vehicle Collection. Als volwassen LEGO-fan zal deze set sowieso een mooie toevoeging aan je collectie zijn.

Wordt de Porsche 911 Targa of Turbo jouw favoriet? Kun je niet kiezen? Dan kun je ook regelmatig het ene model ombouwen tot het andere model. Dat maakt dit een set waar keer op keer weer uren bouwplezier aan zult beleven!

LEGO 10295 Porsche 911 - 1
  • Ontsnap aan de beslommeringen van alledag met dit boeiende bouwproject. De LEGO® Porsche 911 (10295) modelautobouwset is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar hun volgende project.
  • Ontdek alle kenmerken van de Porsche 911, zoals de luchtgekoelde motor met zes cilinders, werkende besturing, versnellingspook, noodrem en kantelende stoelen.
  • Welk model ga jij bouwen? Het Turbo model met zijn turbomotor of de Targa met het afneembare dak dat je onder de motorkap kunt bewaren?
  • De Porsche 911 Turbo modelauto beschikt over een brede achteras en een geïntegreerde spoiler, plus een turbomotor compleet met een luchtkoeler.
  • De Porsche 911 Targa modelauto heeft een afneembaar dak dat je onder de motorkap kunt bewaren, plus de beroemde Targa-bar met ‘glazen’ achterruit.
  • Deze geavanceerde bouwset is speciaal ontworpen voor liefhebbers van klassieke auto’s en Porsche fans. De set bevat rijk geïllustreerde instructies met inspirerende ontwerpdetails.
  • Dit verzamelmodel van een Porsche 911 is ca. 10 cm hoog, 35 cm lang en 16 cm breed.
  • Ben je op zoek naar het beste cadeau voor een liefhebber van klassieke auto’s? Dan is deze verzamelbare modelbouwset van een Porsche 911 een geweldige keuze. Hij is speciaal ontworpen voor volwassen LEGO® fans die van prachtige ontwerpen houden.
  • LEGO® bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn keer op keer consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij LEGO® staan veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom worden de onderdelen uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.