LEGO Ideas: geïnspireerd door fans
Bij LEGO nemen ze de ideeën van hun fans erg serieus. Want wie weet er nou beter wat er leuk is om te bouwen dan degene die ermee aan de slag gaat? Met die gedachte is LEGO Ideas ontstaan. Deze speciale LEGO bouwsets zijn geïnspireerd en gekozen door LEGO fans. Zo zijn er LEGO Ideas sets met de favoriete scènes uit populaire films en series verkrijgbaar, maar ook bouwwerken die geïnspireerd zijn door dingen uit het echte leven.
Ontdek wie het bedacht heeft
De thema’s voor de LEGO Ideas sets lopen heel erg uiteen. Zo kun je een zeer gedetailleerde boomhut kiezen, maar ook dinosaurusfossielen of het bekende café Central Perk uit de hitserie Friends. En niet alleen het bouwen van deze zeer uitgebreide sets is erg leuk, maar ze zijn ook nog eens prachtig om te zien. Zet ze op een mooi plekje in huis en ze worden zeker weten een blikvanger.

Het leuke aan de LEGO Ideas bouwsets is dat in de doos ook een boekje zit met informatie over de fan die het idee verzonnen heeft en de LEGO ontwerper die de uitvoering gemaakt heeft. Zo krijg je een klein kijkje achter de schermen.
Voor de fanatieke bouwers
De LEGO Ideas bouwdozen zijn erg gedetailleerd en vragen daarom wel enige inspanning om in elkaar te zetten. Maar dat maakt ze juist ook ontzettend leuk. Er zijn een paar LEGO Ideas bouwsets die geschikt zijn voor kinderen van 10 jaar, maar de meeste worden aangeraden voor 16 jaar of ouder. Het zijn wel ook ontzettend leuke sets om cadeau te geven.

Het is een toffe en uitdagende ervaring om een set te bouwen én je kunt daarna nog lang van je resultaat genieten. Of je nou je favoriete scènes uit een serie na wil spelen of dat je gewoon wil genieten van de ingenieuze details van het bouwwerk, LEGO Ideas zorgt gegarandeerd voor een lach op je gezicht.