Wees een held met LEGO brandweer

‘Taaaa-tuuuu-taaa-tuuu! Snel! Er is brand in de stad en wij moeten ze redden!’ Brandweer spelen spreekt altijd tot de verbeelding bij kinderen. Met de stoere bouwsets van LEGO is brandweer spelen nóg leuker. Bouw een grote ladderwagen, uitgebreide brandweerkazerne of brandweervliegtuig en blus alle brandjes in de wijde omgeving.

Zelfs een brandweerwagen voor de allerkleinsten

Ook op veel peuters hebben brandweermannen en brandweerwagens een magische aantrekkingskracht. Daarom heeft LEGO ook brandweer bouwsets voor de allerkleinsten. Deze LEGO DUPLO brandweerwagens bestaan uit grote blokken, die eenvoudig door de kleine handjes in elkaar gezet kunnen worden. Zo kunnen ook zij helpen bij het blussen van brandjes. Of redt de LEGO brandweer de kat die hoog in de boom zit?

Welk verhaal je ook verzint, met LEGO komt het tot leven. Maar ook grotere kinderen zullen nog veel plezier beleven aan de LEGO brandweer sets. Hoeveel brandjes kunnen jullie blussen op één dag?

Combineer met andere bouwsets

Een stoere ladderwagen is fijn, maar het is natuurlijk nog leuker als je ook iets hebt om te blussen. Combineer daarom de LEGO brandweer met andere LEGO sets, bijvoorbeeld uit de LEGO City collectie. Zo bouw je een complete stad, waar vervolgens heel veel brandjes kunnen worden geblust. Ook is het leuk om je brandweerkorps steeds verder uit te breiden. Je begint met een brandweerkazerne met één brandweerwagen en voor je het weet heb je ook een blusvliegtuig, boot en helikopter.

En als je een grote stad hebt gebouwd kun je natuurlijk ook nog wel een extra brandweerkazerne gebruiken. Zo bouw je je eigen universum, waarin de LEGO brandweer de echte helden zijn. Op BrickLord.nl kun je alle LEGO brandweer aanbiedingen met elkaar vergelijken, zodat je de beste prijs voor de meest toffe sets betaalt. Dan kun jij met een gerust gevoel weer de held gaan uithangen in je eigen LEGO stad.