Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 60308 Kustpolitie en brandmissie

Politie- en brandweeravonturen voor kinderen

Product details

Officiële naam LEGO Seaside Police and Fire Mission
SKU 60308
EAN 5702016980554
Onderdelen 297
Serie LEGO City
LEGO prijs € 39,99
Release datum 1 juni 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Met deze hoogwaardige Kustpolitie en brandmissie (60308) speelset met meerdere modellen beleven kinderen volop actie met realistische voertuigen en inspirerende personages die fantasierijk speelplezier stimuleren.
  • Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een politiebureau, politiehelikopter van de kustwacht, brandweerboot en boevenspeedboot te bouwen, plus 4 minifiguren, waaronder het personage Tom Bennett uit de LEGO® City tv-serie.
  • Kinderen kunnen de brandweerboot op het water laten drijven, de brandblusser gebruiken om de LEGO® vlammen te blussen en spannende politie- en brandweeravonturen bedenken met de inspirerende minifiguren.
  • Een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor fans van de tv-serie LEGO® City Adventures en voor kinderen vanaf 5 jaar die graag de held spelen in hun eigen verhalen vol actie.
  • Het politiebureau is ca. 23 cm hoog, 12 cm breed en 10 cm diep. De brandweerboot is ca. 9 cm hoog, 19 cm lang en8 cm breed.
  • Geen batterijen nodig. Het LEGO® speelgoed in deze bouwbare speelset wordt aangedreven door de fantasie van kinderen zelf.
  • Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS, onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app, met zoom-, draai- en weergavefuncties die het bouwproces pas echt tot leven laten komen.
  • LEGO® City speelsets bevatten gedetailleerde gebouwen, realistische speelgoedvoertuigen en inspirerende personages voor urenlang creatief bouwplezier en fantasierijk speelplezier gebaseerd op scenario’s uit het echte leven.
  • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.