Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 10275 Elf Club House

Geniet van de magie van Kerstmis

Product details

Officiële naam LEGO Elf Club House
SKU 10275
EAN 5702016668025
Onderdelen 1197
Serie LEGO Creator Expert
Categorie kerst
Leeftijd 18+ jaar
LEGO prijs € 94,99
Release datum 23 september 2020
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

Wil je jouw favoriete kerstherinneringen opnieuw beleven? Dan hebben wij de perfecte set voor je: het LEGO 10275 Elf Club House. Dit schattige doe-het-zelfproject is een ideale manier om wat tijd voor jezelf te nemen. Bouw het zeer gedetailleerde Elf Clubhuis en bewonder alle knusse kenmerken.

Een vrolijke kerstcreatie

LEGO 10275 Elf Club House sfeerfoto

Stap binnen in de wereld van de elfen en beleef het ware kerstgevoel. Deze modelbouwset met wafels, cadeautjes en sledetochten zit boordevol met jouw favoriete kersttradities. Je vindt er een kerstboom vol versieringen, verschillende cadeautjes en een computer om bij te houden wie er dit jaar allemaal lief en stout zijn geweest. Met de telescoop kunnen de elfen kijken hoe de Kerstman opstijgt in zijn slee.

Een kerstproject speciaal voor jou

Dit Elf 10275 Club House maakt deel uit van de Creator Expert lijn, een reeks LEGO modelbouwsets voor volwassenen die van ingenieuze ontwerpen en gedetailleerde scènes houden. Het model is natuurlijk ook een geweldig kerstcadeau voor een dierbare.

LEGO 10275 Elf Club House eigenschappen

LEGO 10275 Elf Club House achterzijde
  • Verken de favoriete kersttradities van jouw gezin met deze prachtige bouwuitdaging. Ontspan je tijdens het bouwen van dit wonderlijke LEGO 10275 Elf Club House en bewonder alle knusse kerstdetails.
  • Creëer deze feestdagen iets magisch samen met je gezin. Geniet van het bouwproces en geef het feestelijke model daarna een mooi plekje, waar het jaar na jaar zal bijdragen aan de kerstsfeer.
  • Boordevol decemberdetails. Ontdek een wafelijzer, een driedubbel stapelbed met verlichting die heen en weer schudt om de elfen te wekken, een verplaatsbare schoorsteen en een slee met een rendier en een eigen stalling.
  • Ben je op zoek naar een leuk kerst- of adventscadeau? Deze modelbouwset is ideaal voor LEGO® fans of voor een volwassene of familielid die graag een modelbouwset van een prachtige blikvanger zou krijgen.
  • Deze bouwset voor volwassenen en gezinnen is ca. 22 cm hoog en 13 cm diep: een indrukwekkend kerstcadeau met een displaymodel waar je elk jaar opnieuw van kunt genieten.
  • De batterij voor de verlichtingssteen in deze set is inbegrepen, waardoor het clubhuis direct zijn gezellige gloed krijgt.
  • Je kunt direct aan de slag, want deze set bevat rijk geïllustreerde bouwinstructies met ontwerpdetails.
  • Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO® bouwsets voor volwassen LEGO fans en hobbyisten die dol zijn op elegante ontwerpen, prachtige architectuur en modellen boordevol details.
  • LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat iedere bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen, dus je kunt er zeker van zijn dat dit model jaren meegaat.

LEGO 10275 Elf Club House product video

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.