Lego 10289 Paradijsvogelplant

LEGO Paradijsvogelplant 10289

Dol op groen in huis, maar heb je niet zulke groene vingers? Dan is de LEGO Paradijsvogelplant echt iets voor jou. De paradijsvogelplant is een van de meest wonderbaarlijke planten ter wereld en nu kun je een wel heel bijzonder exemplaar in huis halen.

Lees meer...

Bol.com

Bol.com

€ 209,00
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Paradijsvogelplant 10289

Dol op groen in huis, maar heb je niet zulke groene vingers? Dan is de LEGO Paradijsvogelplant echt iets voor jou. De paradijsvogelplant is een van de meest wonderbaarlijke planten ter wereld en nu kun je een wel heel bijzonder exemplaar in huis halen.

LEGO 10289 is een modelbouwset van 1173 steentjes. Hiermee bouw je een unieke paradijsvogelplant voor in jouw huis of kantoor. De bloemen en bladeren zijn te verstellen, waardoor je echt je eigen unieke plant samenstelt.

Net echt, maar dan van LEGO

De LEGO Paradijsvogelplant is dan wel gemaakt van LEGO steentjes, toch lijkt het soms alsof de plant leeft. Zet het model in een zacht briesje en zie hoe de blaadjes net als een echte plant heen en weer bewegen. Bovendien kun je de plant regelmatig van uiterlijk laten veranderen door de bladeren en bloemen te verstellen.

Let vooral ook op de kleine details die de plant uniek maken. Zo bestaan de meeldraden van de plant uit paarse LEGO zwaardjes. Liefhebbers van LEGO zullen dit soort details zeker kunnen waarderen.

Een blikvanger in elke ruimte

De LEGO Paradijsvogelplant staat in een stijlvolle zwarte LEGO bloempot van zo'n 13 centimeter doorsnede. Het langste blad is ongeveer 46 centimeter hoog. Hiermee zal de plant in elke ruimte direct de aandacht naar zich toe trekken. De mooie oranje met paarse bloemen dragen daar ook aan bij.

Combineer de plant met andere modellen uit de LEGO Botanische collectie, zoals het Bloemenboeket of het Bonsaiboompje, en creëer je eigen groene LEGO wereld.

  • De LEGO Paradijsvogelplant (10289) modelbouwset is een uniek cadeau en een ontspannend project voor iedereen die van botanische pracht en praal, bloemen en planten houdt of graag creatief aan de slag gaat met LEGO onderdelen.
  • Creëer met de verstelbare bloemen en bladeren jouw unieke paradijsvogelplant en kies een mooi plekje uit voor je blikvanger in zijn zwarte LEGO bloempot.
  • Ontdek de verrassende LEGO elementen die in het ontwerp zijn verwerkt, zoals de paarse LEGO zwaarden die dienstdoen als meeldraden.
  • Deze LEGO Paradijsvogelplant is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een interessant LEGO bouwproject. Ben je op zoek naar een bijzondere LEGO cadeauset voor een volwassen plantenliefhebber? Dan zit je met deze set zeker goed.
  • De afmetingen bij benadering: het langste blad is ca. 46 cm hoog en de bloempot heeft een doorsnee van ca. 13 cm.
  • Dankzij de stijlvolle zwarte bloempot van LEGO elementen waar de prachtige plant in staat, weet dit model alle aandacht naar zich toe te trekken en wordt het thuis of op het werk gegarandeerd het onderwerp van gesprek.
  • Zet het model in een zacht briesje en zie hoe het net als een echte plant heen en weer wiegt.
  • De LEGO Paradijsvogelplant maakt deel uit van de LEGO Botanische Collectie. Ontdek ook de andere bouwsets in deze collectie, zoals het LEGO Bloemenboeket (10280) en het LEGO Bonsaiboompje (10281).
  • LEGO bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn keer op keer consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij LEGO staan veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom worden de onderdelen uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Anderen bekeken ook

LEGO Corvette 10321
LEGO Corvette 10321
€ 129,99
-13%
LEGO Retro radio 10334
LEGO Retro radio 10334
€ 99,99
LEGO Dune Atreides Royal Ornithopter 10327
LEGO Dune Atreides Royal Ornithopter 10327
€ 124,99
-24%
LEGO Vespa 40517
LEGO Vespa 40517
€ 9,99
LEGO Eldorado Fort 10320
LEGO Eldorado Fort 10320
€ 209,00
-3%
LEGO Porsche 911 10295
LEGO Porsche 911 10295
€ 169,99