Over LEGO Paradijsvogelplant (10289)

Dol op groen in huis, maar heb je niet zulke groene vingers? Dan is de LEGO Paradijsvogelplant echt iets voor jou. De paradijsvogelplant is een van de meest wonderbaarlijke planten ter wereld en nu kun je een wel heel bijzonder exemplaar in huis halen. LEGO 10289 is een modelbouwset van 1173 steentjes. Hiermee bouw je een unieke paradijsvogelplant voor in jouw huis of kantoor. De bloemen en bladeren zijn te verstellen, waardoor je echt je eigen unieke plant samenstelt.

Net echt, maar dan van LEGO

De LEGO Paradijsvogelplant is dan wel gemaakt van LEGO steentjes, toch lijkt het soms alsof de plant leeft. Zet het model in een zacht briesje en zie hoe de blaadjes net als een echte plant heen en weer bewegen. Bovendien kun je de plant regelmatig van uiterlijk laten veranderen door de bladeren en bloemen te verstellen. Let vooral ook op de kleine details die de plant uniek maken. Zo bestaan de meeldraden van de plant uit paarse LEGO zwaardjes. Liefhebbers van LEGO zullen dit soort details zeker kunnen waarderen.

Een blikvanger in elke ruimte

De LEGO Paradijsvogelplant staat in een stijlvolle zwarte LEGO bloempot van zo'n 13 centimeter doorsnede. Het langste blad is ongeveer 46 centimeter hoog. Hiermee zal de plant in elke ruimte direct de aandacht naar zich toe trekken. De mooie oranje met paarse bloemen dragen daar ook aan bij. Combineer de plant met andere modellen uit de LEGO Botanische collectie, zoals het Bloemenboeket of het Bonsaiboompje, en creëer je eigen groene LEGO wereld.