Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 10943 Gelukkige kindertijdmomenten

Leer spelenderwijs over Chinees Nieuwjaar en de kleuterklas

LEGO Gelukkige kindertijdmomenten prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Happy Childhood Moments
SKU 10943
EAN 5702016911305
Onderdelen 227
Serie LEGO DUPLO
LEGO prijs € 109,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • LEGO® DUPLO® Stad Gelukkige kindertijdmomenten (10943) is een met zorg ontworpen 2-in-1 speelset die kleuters leert over 2 belangrijke gebeurtenissen: de viering van het Chinese Nieuwjaar en de eerste dag in de kleuterklas.
  • De speelset zit boordevol hoogwaardige functies, zoals deuren en ramen die open kunnen, stoffen beddengoed, lades die open kunnen, een ronddraaiende dimsumtafel en een glijbaan voor de figuren.
  • Wanneer kinderen de familietradities rondom Chinees Nieuwjaar en de dagelijkse rituelen in de kleuterklas naspelen, ontwikkelen ze vaardigheden waar ze profijt van hebben wanneer ze die gebeurtenissen in het echte leven meemaken.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Een opvallend cadeau boordevol leuke functies waarmee kinderen spelenderwijs van alles leren over belangrijke gebeurtenissen in hun leven.
  • De Chinees Nieuwjaar speelset is ca. 28 cm hoog, 44 cm breed en 44 cm diep. De kleuterklas is ca. 21 cm hoog, 44 cm breed en 40 cm diep.
  • Er valt zo veel te leren tijdens het spelen: getallen, letters, de tijd, dagelijkse gewoontes, het bereiden van eten, rituelen rondom het slapengaan, zindelijkheidstraining… en het belang van familie en vrienden.
  • Ouders en grootouders beleven bijna net zoveel plezier aan deze speelset als de kinderen zelf tijdens het naspelen van familiebijeenkomsten en gekoesterde tradities, waarbij eventuele spanning rondom de eerste schooldag wordt verlicht.
  • Laat peuters kennismaken met herkenbare situaties, leuke personages en spelenderwijs leren met de LEGO® DUPLO® Stad speelsets. Dit speelgoed is vakkundig ontworpen met het oog op de ontwikkeling van kinderen met behulp van creatief spel.
  • LEGO® DUPLO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
  • LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.