Over LEGO Safari wilde dieren boomhuis (31116)

Met LEGO 3-in-1 Creator sets kunnen kinderen met één set drie verschillende bouwwerken maken. Er zijn al een flink aantal verschillende 3-in-1 Creator sets op de markt gebracht. Met LEGO 31116 Safari Wilde Dieren Boomhuis kunnen kinderen vanaf 7 jaar op een spannende safari. Allereerst kun je met deze set een Safari Wilde Dieren Boomhuis maken. Zie hoe de giraffe gezellig op bezoek komt bij de mensen in de boomhut.

Ook een felgekleurde flamingo en neushoornvogel komen even langs. Het boomhuis beschikt over een ladder en een balkon, maar ook over een binnenruimte met toilet en wastafel. Komen de jongen en het meisje straks oog in oog te staan met de verstelbare giraffe of verstoppen zij zich in de hut?

Een leeuw of een krokodil

Ben je uitgekeken op de boomhut? Dan zijn er nog twee bouwinstructies die je kunt volgen. Ga je liever op safari met een leeuw of een krokodil? Bij de leeuw bouw je een vliegtuig met ruimte voor één minifiguur. Ook zet je een boom en een Afrikaanse dwergpapegaai in elkaar. Dat wordt vast een spannend avontuur! Bouw je toch liever een krokodil? Hier hoort een catamaran met verstelbaar zeil bij. Ook blijven er dan nog steentjes over om een Afrikaanse maraboe te bouwen. Op welk avontuur ga jij vandaag?

Leuke bouwwerken voor elk soort bouwer

LEGO 31116 is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Aan de hand van de duidelijke bouwinstructies kunnen zij de set eenvoudig in elkaar zetten. Ook nodigen de 397 steentjes uit om je eigen bouwwerk te creëren. Zo zitten er niet slechts drie, maar een oneindig aantal constructies in deze doos. Combineer de 3-in-1 set met andere LEGO sets en laat je fantasie de vrije loop. Wat dacht je van een monstertruck of een woonboot? Of bouw jij liever een snelle motor of een vuurspuwende draak? Of komen de minifiguren uit het boomhuis straks opeens een dinosaurus tegen op hun safari? De mogelijkheden zijn eindeloos.