Lego 31117 Ruimteraket Avontuur

LEGO Ruimteraket avontuur 31117

Dol op ruimtevaart-avonturen? Dan is deze LEGO Creator 3in1 Space Shuttle echt iets voor jou. Met LEGO 31117 kun je niet alleen een indrukwekkende Space Shuttle bouwen, maar ook een raket en maanlander liggen binnen handbereik.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 34,99
Bekijk in webshop
Amazon.nl

Amazon.nl

€ 75,00
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Ruimteraket avontuur 31117

Dol op ruimtevaart-avonturen? Dan is deze LEGO Creator 3in1 Space Shuttle echt iets voor jou. Met LEGO 31117 kun je niet alleen een indrukwekkende Space Shuttle bouwen, maar ook een raket en maanlander liggen binnen handbereik.

Uiteraard vind je ook een astronaut in de doos, die elk van de voertuigen kan besturen. LEGO 31117 Space Shuttle bestaat uit 486 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dat worden veel buitenaardse avonturen!

Elk voertuig z'n eigen mogelijkheden

LEGO creëert altijd sets waar je veel speelmogelijkheden bij hebt en waar je elke keer weer nieuwe details bij ontdekt. Deze LEGO Space Shuttle is daar geen uitzondering op. Zo heeft de Space Shuttle een uitschuifbare arm met een satelliet. Je kunt hier bij door de deuren van het vrachtruim te open.

Ook heeft het model inklapbare wielen en een gedetailleerde cockpit. Heb je de set omgetoverd tot een raket? Dan kun je genieten van coole motordetails. En als maanlader heeft het model een afneembare module. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van uren speelplezier tussen de sterren.

Ontelbare mogelijkheden met LEGO Creator

Er zijn ondertussen al behoorlijk wat LEGO Creator 3in1 sets uitgebracht. Zoals de naam al doet vermoeden kun je van al deze sets drie verschillende modellen bouwen. Zo prikkelen de bouwsets de fantasie keer op keer en zetten ze je aan tot het verzinnen van je eigen bouwwerken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één van de modellen te bouwen en hier uren mee te spelen.

Sommige sets, zoals het LEGO Creator 3in1 reuzenrad, zijn ideaal om neer te zetten op de kinderkamer. Hier wordt het een echte blikvanger. Maar de LEGO Space Shuttle heeft een handzaam formaat, waardoor je deze ook makkelijk mee kunt nemen naar vriendjes of vriendinnetjes. De Space Shuttle is zo'n 12 centimeter hoog, 28 centimeter lang en 19 centimeter breed. Waar vlieg jij met dit model naartoe?

  • De LEGO Creator 3in1 Ruimteraket avontuur (31117) speelgoedset biedt inspiratie voor rollenspellen boordevol actie met 3 modellen in 1: een spaceshuttle, speelgoedraket en maanlander.
  • Inclusief een minifiguur van een astronaut die nieuw is vanaf 2021 met een helm en een multitool. De ruimtevaarder kan alle 3 de ruimtevoertuigen besturen en geeft het speelplezier van kinderen zo een extra dimensie.
  • Creatieve kinderen beleven buitenaards veel plezier en kunnen vliegen in een spaceshuttle, ervandoor schieten in een speelgoedraket of verre planeten verkennen in een maanlander met 4 poten.
  • Deze ruimteset is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die het leuk lijkt om tussen de sterren te spelen met LEGO speelgoed.
  • De ruimteraket is ca. 12 cm hoog, 28 cm lang en 19 cm breed – de ideale afmetingen om thuis mee te spelen of om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje.
  • De spaceshuttle heeft een uitschuifbare arm met een satelliet en inklapbare wielen, de raket heeft coole motordetails en de maanlander een afneembare module.
  • Bekijk ook eens de andere geweldige LEGO Creator 3in1 sets die nieuw zijn vanaf 2021, zoals het Reuzenrad (31119) en het Middeleeuws kasteel (31120).
  • Met LEGO Creator 3in1 sets beleven kinderen urenlang meeslepend speelplezier terwijl ze verhalen boordevol actie naspelen met 3 verschillende bouwmogelijkheden in elke doos.
  • LEGO bouwstenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • Natuurlijk voldoen LEGO stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.