Over LEGO Ruimteraket avontuur (31117)

Dol op ruimtevaart-avonturen? Dan is deze LEGO Creator 3-in-1 Space Shuttle echt iets voor jou. Met LEGO 31117 kun je niet alleen een indrukwekkende Space Shuttle bouwen, maar ook een raket en maanlander liggen binnen handbereik. Uiteraard vind je ook een astronaut in de doos, die elk van de voertuigen kan besturen. LEGO 31117 Space Shuttle bestaat uit 486 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dat worden veel buitenaardse avonturen!

Elk voertuig z'n eigen mogelijkheden

LEGO 31117 Ruimteraket avontuur - Alt 1

LEGO creëert altijd sets waar je veel speelmogelijkheden bij hebt en waar je elke keer weer nieuwe details bij ontdekt. Deze LEGO Space Shuttle is daar geen uitzondering op. Zo heeft de Space Shuttle een uitschuifbare arm met een satelliet. Je kunt hier bij door de deuren van het vrachtruim te open. Ook heeft het model inklapbare wielen en een gedetailleerde cockpit. Heb je de set omgetoverd tot een raket? Dan kun je genieten van coole motordetails. En als maanlader heeft het model een afneembare module. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van uren speelplezier tussen de sterren.

Ontelbare mogelijkheden met LEGO Creator

Er zijn ondertussen al behoorlijk wat LEGO Creator 3-in-1 sets uitgebracht. Zoals de naam al doet vermoeden kun je van al deze sets drie verschillende modellen bouwen. Zo prikkelen de bouwsets de fantasie keer op keer en zetten ze je aan tot het verzinnen van je eigen bouwwerken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één van de modellen te bouwen en hier uren mee te spelen.

Sommige sets, zoals het LEGO Creator 3-in-1 reuzenrad, zijn ideaal om neer te zetten op de kinderkamer. Hier wordt het een echte blikvanger. Maar de LEGO Space Shuttle heeft een handzaam formaat, waardoor je deze ook makkelijk mee kunt nemen naar vriendjes of vriendinnetjes. De Space Shuttle is zo'n 12 centimeter hoog, 28 centimeter lang en 19 centimeter breed. Waar vlieg jij met dit model naartoe?

LEGO 31117 Ruimteraket avontuur - Alt 2