Lego 31119 Reuzenrad - 20210517

LEGO Reuzenrad 31119

Kinderen zijn dol op de kermis. Botsen in de botsautootjes, genieten in het reuzenrad of zwieren in de schommelbootjes. Vind jij het ook zo lastig om te kiezen wat je favoriete attractie is? Met deze LEGO Creator 3in1 set hoeft dat ook helemaal niet.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 62,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Reuzenrad 31119

Kinderen zijn dol op de kermis. Botsen in de botsautootjes, genieten in het reuzenrad of zwieren in de schommelbootjes. Vind jij het ook zo lastig om te kiezen wat je favoriete attractie is? Met deze LEGO Creator 3in1 set hoeft dat ook helemaal niet.

Je kunt met LEGO 31119 namelijk drie verschillende attracties bouwen. Kies jij vandaag voor het draaibare reuzenrad, de botsauto's of toch schommelbootjes? En ben je uitgekeken op de attracties? Dan bouw je toch gewoon zelf iets nieuws?!

Een complete kermis in één set

LEGO 3in1 sets zijn ideaal voor kinderen die niet keer op keer hetzelfde willen bouwen. Bovendien zitten de bouwwerken stuk voor stuk vol leuke details. Zo kan dit LEGO reuzenrad echt draaien en heeft het acht gondels waar je minifiguren in kunt zetten. Daarnaast is er een kaartjesloket en een ballonkraampje met ballondieren. Dit levert al uren speelplezier op.

Als je uitgekeken bent op het reuzenrad, bouw je de set eenvoudig om tot botsautootjes. Hiermee bouw je drie botsauto's voor je minifiguren, maar ook een kaartjesloket met een microfoon voor de omroeper. Als je liever de schommelbootjes bouwt, creëer je een bouwwerk inclusief grijpmachine en kauwgomballenautomaat. Dat wordt gegarandeerd een fantastische dag op de kermis!

Een blikvanger op de kinderkamer

Zelfs als er even niet met het LEGO reuzenrad gespeeld wordt, zal de set leuk zijn. Het reuzenrad van 27 centimeter hoog, 16 centimeter diep en 26 centimeter breed is namelijk een echte blikvanger op de kinderkamer. Zet het op een mooi plekje en je kind zal er keer op keer van kunnen genieten.

Ook de andere LEGO Creator 3in1 sets, zoals een middeleeuws kasteel, een piratenschip, een woonhuis/speelgoedwinkel en een vuurspuwende draak, prikkelen elke keer weer de fantasie van de kinderen. Er zijn sets in uiteenlopende thema's. Combineer de sets die het beste bij jouw kind passen en kijk toe hoe er compleet nieuwe bouwwerken en verhalen ontstaan.

  • De LEGO Creator 3in1 Reuzenrad (31119) kermisset geeft de creativiteit van kinderen een boost met 3 modellen in 1: een reuzenrad, botsauto's en schommelbootjes.
  • Deze LEGO set is inclusief 5 minifiguren – een moeder, vader, kind en 2 kermismedewerkers – voor nog meer kermisplezier.
  • Het draaibare reuzenrad beschikt over 8 gondels waar minifiguren in kunnen zitten, een kaartjesloket, een ballonkraampje met ballondieren en een bouwbare hond.
  • De botsautoattractie is inclusief 3 botsauto's en een kaartjesloket met een microfoon voor de omroeper. De schommelbootjesattractie heeft een grijpmachine en een kauwgomballenautomaat.
  • Deze LEGO Creator 3in1 speelgoedset met 1002 onderdelen geeft kinderen vanaf 9 jaar een prachtige gelegenheid om samen met een ouder of verzorger iets leuks te doen.
  • Het reuzenrad is ca. 27 cm hoog, 16 cm diep en 26 cm breed – een model dat gegarandeerd indruk maakt in een kinderkamer wanneer er even niet mee gespeeld wordt.
  • Bekijk ook eens de andere geweldige LEGO Creator 3in1 sets die nieuw zijn vanaf 2021, zoals het Ruimteraket avontuur (31117) en het Middeleeuws kasteel (31120).
  • Met LEGO Creator 3in1 sets genieten kinderen van geweldige rollenspellen en kunnen ze verhalen boordevol actie bedenken met 3 verschillende bouwmogelijkheden in elke doos.
  • LEGO bouwstenen worden al sinds 1958 gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • Natuurlijk voldoen LEGO stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Anderen bekeken ook

LEGO Monstertruck 31101
LEGO Monstertruck 31101
€ 14,99
LEGO Tropische ukelele 31156
LEGO Tropische ukelele 31156
€ 29,99
LEGO Woonhuis, dierenwinkel & café 31097
LEGO Woonhuis, dierenwinkel & café 31097
€ 79,99
LEGO 30579 Paaskuikenei
LEGO 30579 Paaskuikenei
€ 13,95
LEGO Supersonisch straalvliegtuig 31126
LEGO Supersonisch straalvliegtuig 31126
€ 19,99
LEGO Rode draak 31145
LEGO Rode draak 31145
€ 9,99