Over LEGO Reuzenrad (31119)

Kinderen zijn dol op de kermis. Botsen in de botsautootjes, genieten in het reuzenrad of zwieren in de schommelbootjes. Vind jij het ook zo lastig om te kiezen wat je favoriete attractie is? Met deze LEGO Creator 3-in-1 set hoeft dat ook helemaal niet. Je kunt met LEGO 31119 namelijk drie verschillende attracties bouwen. Kies jij vandaag voor het draaibare reuzenrad, de botsauto's of toch schommelbootjes? En ben je uitgekeken op de attracties? Dan bouw je toch gewoon zelf iets nieuws?!

Een complete kermis in één set

LEGO 31119 Reuzenrad - Alt 1

LEGO 3-in-1 sets zijn ideaal voor kinderen die niet keer op keer hetzelfde willen bouwen. Bovendien zitten de bouwwerken stuk voor stuk vol leuke details. Zo kan dit LEGO reuzenrad echt draaien en heeft het acht gondels waar je minifiguren in kunt zetten. Daarnaast is er een kaartjesloket en een ballonkraampje met ballondieren. Dit levert al uren speelplezier op.

Als je uitgekeken bent op het reuzenrad, bouw je de set eenvoudig om tot botsautootjes. Hiermee bouw je drie botsauto's voor je minifiguren, maar ook een kaartjesloket met een microfoon voor de omroeper. Als je liever de schommelbootjes bouwt, creëer je een bouwwerk inclusief grijpmachine en kauwgomballenautomaat. Dat wordt gegarandeerd een fantastische dag op de kermis!

Een blikvanger op de kinderkamer

Zelfs als er even niet met het LEGO reuzenrad gespeeld wordt, zal de set leuk zijn. Het reuzenrad van 27 centimeter hoog, 16 centimeter diep en 26 centimeter breed is namelijk een echte blikvanger op de kinderkamer. Zet het op een mooi plekje en je kind zal er keer op keer van kunnen genieten. Ook de andere LEGO Creator 3-in-1 sets, zoals een middeleeuws kasteel, een piratenschip, een woonhuis/speelgoedwinkel en een vuurspuwende draak, prikkelen elke keer weer de fantasie van de kinderen. Er zijn sets in uiteenlopende thema's. Combineer de sets die het beste bij jouw kind passen en kijk toe hoe er compleet nieuwe bouwwerken en verhalen ontstaan.

LEGO 31119 Reuzenrad - Alt 2