LEGO 40422 Frankenstein

Leuk BrickHeadz™ model van het monster van Frankenstein

Lego 40422 Frankenstein
  • 108 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40422 SKU

LEGO® BrickHeadz™ Frankenstein (40422) is een superleuk model van het beroemde fictieve personage. Deze figuur maakt deel uit van de LEGO BrickHeadz collectie. Het model is inclusief een eigen personage-ID en een robuuste bouwplaat waarop je het eenvoudig kunt neerzetten, alleen of naast andere BrickHeadz modellen. Een leuk cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en Frankenstein …

Lees meer...

Waar is LEGO 40422 Frankenstein te koop?

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 25,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO 40422 Frankenstein

LEGO BrickHeadz Frankenstein (40422) is een superleuk model van het beroemde fictieve personage. Deze figuur maakt deel uit van de LEGO BrickHeadz collectie. Het model is inclusief een eigen personage-ID en een robuuste bouwplaat waarop je het eenvoudig kunt neerzetten, alleen of naast andere BrickHeadz modellen. Een leuk cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en Frankenstein fans!

  • Met deze verzamelset kunnen kinderen een leuk LEGO BrickHeadz model bouwen van een van de meest herkenbare personages uit het horrorgenre: het monster van Frankenstein.
  • Deze set is een geweldig cadeau voor fans van LEGO stenen en monsterliefhebbers en biedt kinderen vanaf 10 jaar een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.
  • Combineer de set met andere LEGO BrickHeadz modellen en stel een indrukwekkende collectie samen.
  • Met dit 108-delige, bouwbare speelgoed van ca. 9 cm hoog beleven kinderen het hele jaar door monsterlijk plezier.

Specificaties LEGO 40422 Frankenstein

Officiële naam
LEGO Frankenstein
SKU
40422
EAN
5702016720242
Stenen
108
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.