LEGO 40425 Nutcracker

BrickHeadz™ Notenkraker model uit het beroemde kerstverhaal

Lego 40425 Nutcracker
  • 180 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40425 SKU

Deze LEGO® BrickHeadz™ Notenkraker (40425) is een replica van de notenkraker-prins uit het beroemde kerstverhaal. Dit bijzondere BrickHeadz speelgoed heeft een mond die open en dicht kan en wordt, om helemaal in de kerststemming te blijven, geleverd met een miniatuur kerstboom en cadeautjes. Het model heeft een eigen personage-ID en een robuuste bouwplaat waarop je het …

Lees meer...

Waar is LEGO 40425 Nutcracker te koop?

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO 40425 Nutcracker

Deze LEGO BrickHeadz Notenkraker (40425) is een replica van de notenkraker-prins uit het beroemde kerstverhaal. Dit bijzondere BrickHeadz speelgoed heeft een mond die open en dicht kan en wordt, om helemaal in de kerststemming te blijven, geleverd met een miniatuur kerstboom en cadeautjes.

Het model heeft een eigen personage-ID en een robuuste bouwplaat waarop je het eenvoudig kunt neerzetten, alleen of naast andere BrickHeadz modellen. Een geweldig kerstcadeau voor BrickHeadz verzamelaars enkinderen.

  • Met deze set kunnen kinderen een leuk LEGO BrickHeadz verzamelmodel bouwen van de prins die in het beroemde kerstverhaal werd omgetoverd tot een notenkraker.
  • Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen, fans van LEGO stenen en kerstliefhebbers en biedt kinderen van 10 jaar en ouder een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past.
  • Combineer de set met andere LEGO BrickHeadz modellen en stel een indrukwekkende collectie samen.
  • Met dit 180-delige bouwbare speelgoed vanca. 9 cm hoog beleven kinderen magisch speelplezier tijdens de kerst en nog lang daarna.

Specificaties LEGO 40425 Nutcracker

Officiële naam
LEGO Nutcracker
SKU
40425
EAN
5702016720273
Stenen
180
Thema
LEGO BrickHeadz
Categorie
kerst
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.