LEGO Voldemort, Nagini & Bellatrix 40496

Displaymodellen van Harry Potter schurken

Lego 40496 Voldemort Nagini
  • 344 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40496 SKU

LEGO BrickHeadz versies van personages uit de Harry Potter films: de beruchte Heer Voldemort, zijn sinistere slang Nagini en zijn meest loyale volgeling Bellatrix van Detta. Beroemde figuren – met de LEGO BrickHeadz Voldemort, Nagini & Bellatrix (40496) set kunnen kinderen LEGO BrickHeadz modellen van de schurken van Zweinstein met al hun donkere, magische details nabouwen.Bouwen, …

Lees meer...

Prijzen LEGO Voldemort, Nagini & Bellatrix 40496

Lego.com LEGO.com € 17,49 Bekijk
Bol.com Bol.com € 50,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Voldemort, Nagini & Bellatrix 40496

LEGO BrickHeadz versies van personages uit de Harry Potter films: de beruchte Heer Voldemort, zijn sinistere slang Nagini en zijn meest loyale volgeling Bellatrix van Detta.

  • Beroemde figuren – met de LEGO BrickHeadz Voldemort, Nagini & Bellatrix (40496) set kunnen kinderen LEGO BrickHeadz modellen van de schurken van Zweinstein met al hun donkere, magische details nabouwen.
  • Bouwen, spelen en neerzetten – verras LEGO bouwers en Harry Potter fans van 10 jaar en ouder met dit creatieve bouwcadeau.
  • Opvallende modellen – Deze 344-delige set bevat een ca. 7 cm hoog model van Voldemort. De figuur van Bellatrix is ca. 9 cm hoog en Nagini is ca. 5 cm hoog.

Specificaties LEGO Voldemort, Nagini & Bellatrix 40496

Officiële naam
LEGO Voldemort, Nagini & Bellatrix
SKU
40496
EAN
5702016996012
Stenen
344
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 17,49
Instructies
Download handleiding

Geef je reactie


TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.