LEGO 41447 Heartlake City park

Speel een feest in het park na voor urenlang creatief plezier

Lego 41447 Heartlake City Park
 • 432 Stenen
 • LEGO Friends Thema
 • 41447 SKU

Ken jij een kind dat wel van een feestje houdt? Verras hem of haar dan met het creatieve cadeau LEGO® Friends Heartlake City park (41447)! Deze set boordevol functies laat kinderen urenlang avonturen beleven met vrienden en vriendinnen.Deze set bevat 3 LEGO® Friends minipoppetjes en 1 micropoppetje, plus een eekhoornfiguur voor een heleboel rollenspellen. Een …

Lees meer...

Waar is LEGO 41447 Heartlake City park te koop?

Bol.com Bol.com -25% € 29,99 Bekijk
Lego.com LEGO.com € 39,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Friends sets

Omschrijving LEGO 41447 Heartlake City park

 • Ken jij een kind dat wel van een feestje houdt? Verras hem of haar dan met het creatieve cadeau LEGO Friends Heartlake City park (41447)! Deze set boordevol functies laat kinderen urenlang avonturen beleven met vrienden en vriendinnen.
 • Deze set bevat 3 LEGO Friends minipoppetjes en 1 micropoppetje, plus een eekhoornfiguur voor een heleboel rollenspellen. Een ideaal cadeau voor een kinderverjaardag.
 • Kinderen kunnen hun favoriete verjaardagsactiviteiten naspelen, van het slaan op een piñata tot het showen van allerlei pasjes op de dansvloer. En als al het plezier ze even te veel wordt, kunnen ze afkoelen met een boottochtje over het meer.
 • De schattige details zullen gegarandeerd bij kinderen in de smaak vallen. De piñata zit vol snoep, de vlieger heeft een flexibele staart en de dansvloer heeft een ronddraaifunctie, waardoor het lijkt alsof de minipoppetjes echt dansen.
 • Deze set is een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook geschikt voor een andere gelegenheid. Dankzij de duidelijke instructies is er niet veel bouwervaring nodig.
 • Deze 432-delige set is ca. 14 cm hoog, 30 cm breed en 12 cm diep en zit boordevol leuke speelmogelijkheden in een compact formaat.
 • Heartlake City cadeaus voor kinderen zitten vol realistische details waarmee kinderen scenario's uit het echte leven kunnen naspelen en samen met hun beste vrienden en vriendinnen hun passies kunnen ontdekken.
 • De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • Dit populaire LEGO speelgoed is tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 41447 Heartlake City park

Officiële naam
LEGO Heartlake City Park
SKU
41447
EAN
5702016971743
Stenen
432
Thema
LEGO Friends
LEGO prijs
€ 39,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.