Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 41662 Olivia’s Flamingokubus

Schattig dierenspeelgoed om onderweg mee te spelen!

Product details

Officiële naam LEGO Olivia's Flamingo Cube
SKU 41662
EAN 5702016915068
Onderdelen 41
Serie LEGO Friends
LEGO prijs € 9,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • LEGO® Friends Olivia’s Flamingokubus (41662) is een draagbare junglespeelset in een vrolijke kubus met flamingothema. Jungleplezier voor onderweg voor kinderen die van dieren houden en een verrassing hebben verdiend!
  • Bevat het populaire LEGO® Friends minipoppetje van Olivia, een speelgoedflamingo in 1 van de 4 verschillende kleuren, een kikkerfiguur, een bouwbaar junglemeertje, een camera, een watermeloen en een stuk watermeloen.
  • Kinderen kunnen buiten de kubus met de onderdelen spelen of alles in dit draagbare speelgoed meenemen voor plezier onderweg.
  • Een ideale cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met kleine speelgoeddieren spelen.
  • Met een hoogte van ca. 11 cm en een breedte van ca. 8 cm vormt deze kubus een leuke, compacte decoratie voor op een bureau dankzij de stoffen ‘veren’ (nieuw vanaf januari 2021) en het schattige flamingogezicht.
  • Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek boordevol creatief plezier en fantastische vriendschappen, waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is!
  • De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Friends sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.