Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 41669 Mia’s voetbalkubus

Met dit draagbare speelgoed kunnen kinderen altijd en overal van voetbal genieten

Product details

Officiële naam LEGO Mia's Soccer Cube
SKU 41669
EAN 5702016915747
Onderdelen 56
Serie LEGO Friends
LEGO prijs € 9,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Stimuleer fantasierijk sportplezier voor onderweg met LEGO® Friends Mia’s voetbalkubus (41669). Kinderen kunnen overal voetbalplezier beleven met dit schattige doosje in de vorm van een sporttas.
  • Dit compacte voetbalspeelgoed bevat een heleboel creatieve accessoires, waaronder een LEGO® Friends minipoppetje van Mia, een speelgoedhond in een verrassingskleur, een bouwbare goal en een kluisje, plus een scorebord, bal en trofee.
  • Met dit draagbare speelgoed kunnen kinderen altijd en overal samen met Mia hun traptechniek oefenen. En wanneer ze klaar zijn met spelen, kunnen ze alle onderdelen opbergen in het doosje in de vorm van een sporttas.
  • Een leuk cadeau voor de feestdagen of voor zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar die gek zijn van voetbal. De eenvoudige bouwwerken laten kinderen op een ideale manier kennismaken met de spannende en leuke wereld van LEGO® bouwplezier.
  • De set is ca. 7 cm hoog en 7 cm breed – groot genoeg zodat kleine vingertjes overal gemakkelijk bij kunnen, maar klein genoeg om in een tas te doen en mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje of op vakantie.
  • Laat jongens en meisjes kennismaken met de LEGO® Friends wereld, waar ze kunnen ontdekken waar hun passies liggen met personages waarin ze zichzelf zullen herkennen.
  • De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • De onderdelen en stenen in LEGO® kinderspeelgoed voldoen aan strenge veiligheidsnormen voor een veilige en leuke speelervaring.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.