Lego 41671 Andreas Zwemkubus

LEGO 41671 Andrea’s zwemkubus

Met de draagbare Andrea's zwemkubus (41671) kunnen kinderen samen creatief spelen. De kubus past in elke tas om ook onderweg zwemplezier te beleven.

Lees meer...

Vivolanda.nl

Vivolanda.nl

€ 7,95
Bekijk in webshop
Coppenswarenhuis.nl

Coppenswarenhuis.nl

€ 9,50
Bekijk in webshop
lego.com

Lego.com

€ 9,99
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 16,79
Bekijk in webshop
Blokker.nl

Blokker.nl

€ 16,95
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO 41671 Andrea’s zwemkubus

  • Met de draagbare Andrea's zwemkubus (41671) kunnen kinderen samen creatief spelen. De kubus past in elke tas om ook onderweg zwemplezier te beleven.
  • De kubus bevat een LEGO Friends minipoppetje, een speelgoedpoedel in 1 van de 4 verschillende kleuren, een bouwbaar minizwembad en een stoel, plus een heleboel creatieve accessoires voor fantasierijk speelplezier.
  • Kinderen kunnen de onderdelen uit de LEGO Friends zwemkubus halen en ze er na het spelen weer in opbergen om het speelgoed mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje.
  • Een geweldig verjaardagscadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met dieren spelen. LEGO Friends kubussen zijn de perfecte verrassing voor kinderen die altijd en overal creatief willen spelen.
  • Dit kinderspeelgoed is slechts ca. 7 cm hoog, 7 cm breed en 5 cm diep. Het is compact, maar zit vol LEGO plezier en ziet er dankzij zijn zwemtasvorm ook nog eens heel leuk uit.
  • Met het populaire Heartlake City speelgoed kunnen kinderen spelen met herkenbare LEGO Friends personages en schattige speelgoeddieren, waarbij ze ontdekken waar hun passies liggen.
  • De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • De stenen en onderdelen van creatieve LEGO cadeaus worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 41671 Andrea’s zwemkubus

Officiële naam LEGO Andrea's Swimming Cube
SKU 41671
EAN 5702016915761
Stenen 59
Thema LEGO Friends
LEGO prijs € 9,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding