Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 41691 Hondendagopvang

Gedetailleerde set van LEGO stenen voor echte hondenliefhebbers

Product details

Officiële naam LEGO Doggy Day Care
SKU 41691
EAN 5702016971750
Onderdelen 221
Serie LEGO Friends
LEGO prijs € 19,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen die van schattige dieren houden beleven urenlang creatief plezier met de dierenspeelset LEGO® Friends Hondendagopvang (41691), waar ze kunnen doen alsof ze voor puppy’s zorgen terwijl hun baasjes aan het werk zijn.
  • Inclusief LEGO® Friends minipoppetjes van Emma en Roxy, een hondenfiguur en een puppyfiguur (nieuw vanaf januari 2021). Bevat ook een verzorgingsgedeelte, een kassa, een los zwembadje en een behendigheidstunnel.
  • Dit cadeau voor kinderen biedt talloze scenario’s voor creatief speelplezier. Ze kunnen de honden uitgebreid borstelen, in de tuin met ze spelen, ze een goede wasbeurt geven in het zwembad of hun baasjes hondensnacks verkopen.
  • Verras een jonge hondenliefhebber met dit dierenspeelgoed. Het is een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is niet veel bouwervaring nodig om deze speelgoedset te bouwen.
  • Deze hondenset ziet er fraai uit in een slaapkamer. Met een hoogte van ca. 13 cm, breedte van ca. 17 cm en diepte van ca. 9 cm neemt hij niet veel ruimte in. Je hoeft de set dus niet op te bergen, zodat kinderen er gelijk mee kunnen gaan spelen.
  • Dit puppyspeelgoed voor kinderen zit boordevol schattige accessoires, zoals een bal, een bot, een stok, een koekje, een doos met voer, shampoo en een borstel – en zelfs een hondendrol! – waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.
  • Laat kleine bouwers kennismaken met Heartlake City, een plek waar ze hun passies kunnen ontdekken samen met geweldige vriendinnen.
  • De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Friends sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.