Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 41692 Dierenkliniek reddingshelikopter

Speelset met een speelgoedhelikopter voor kleine dierenvrienden

LEGO Dierenkliniek reddingshelikopter prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Vet Clinic Rescue Helicopter
SKU 41692
EAN 5702016971767
Onderdelen 249
Serie LEGO Friends
LEGO prijs € 19,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Verras een kleine held met het LEGO® Friends Dierenkliniek reddingshelikopter (41692) speelgoed. Kinderen beleven eindeloze dierenavonturen waarbij ze een konijntje proberen te redden dat is gestrand op een eiland.
  • Deze kleurrijke dierenspeelset bevat LEGO® Friends minipoppetjes van Stephanie en Mia, een moederkonijn en een jong konijntje, een helikopter met ronddraaiende rotors, dierenartsbenodigdheden en een scharnierende laadklep.
  • Kinderen kunnen doen alsof ze een picknick houden methun konijn, het kleine konijntje van het eiland redden in de helikopter, het op de brancard in veiligheid brengen en het verzorgen zodra ze het uit de klauwen van de krab hebben gered.
  • Dit speelgoed met een babydier is een ideaal cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 6 jaar die graag fantasierijke reddingsmissies ondernemen.
  • De helikopter is ca. 10 cm hoog, 19 cm lang en 5 cm breed – klein genoeg zodat kinderen hem niet hoeven op te bergen. Zo kunnen ze op elk moment LEGO® Friends reddingsmissies ondernemen in hun slaapkamer!
  • Deze set past goed bij de dierenreddingssets Dierenkliniek reddingsbuggy (41442), Dierenambulance (41445) en Heartlake City Dierenkliniek (41446) voor een wereld vol verzorgend LEGO® Friends speelplezier.
  • Laat kinderen kennismaken met Heartlake City, waar ze leren dat elke missie tot een goed einde kan worden gebracht met de hulp van hun vrienden en vriendinnen.
  • De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.