Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 41693 Surfer strandhuis

Strandhuis met 2 verdiepingen voor zomers speelplezier

LEGO Surfer strandhuis prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Surfer Beachfront
SKU 41693
Onderdelen 685
Serie LEGO Friends
LEGO prijs € 69,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Verras kleine bouwers met een wereld vol zomers plezier met het LEGO® Friends Surfer strandhuis (41693) speelgoed. Ze kunnen de perfecte dag naspelen waarop ze op de golven surfen en samen met hun vrienden naar het strand gaan.
  • De speelgoedset bestaat uit een winkel waar je strandspullen kunt huren, een ijssalon en een appartement. De set bevat ook een cabrio, LEGO® Friends Mia en Andrea, een micropoppetje, plus een hond, dolfijn en schildpad.
  • Kinderen kunnen hun surfuitrusting huren, afspreken met vriendinnen in de ijssalon en daarna in de cabrio op weg gaan om te gaan surfen. Ze kunnen ook een bezoekje brengen aan Mia’s oma en haar helpen groenten te plukken in haar daktuin.
  • Met zo veel functies om te ontdekken is deze set een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 6 jaar die graag herinneringen ophalen aan leuke zomervakanties.
  • Het strandhuis is ca. 18 cm hoog, 35 cm breed en 10 cm diep. Dit leuke, creatieve cadeau is compact genoeg om niet steeds op te hoeven ruimen en zit toch boordevol speelmogelijkheden.
  • Dit is ideaal vriendschapsspeelgoed. De kamers op de bovenste verdieping zijn afneembaar, zodat er afzonderlijk mee gespeeld kan worden. Ze kunnen ook in een andere volgorde worden gezet. Perfect voor creatieve kinderen!
  • Er zijn een heleboel accessoires voor kinderen die graag creatief spelen. Een gitaar, 3 surfplanken, 2 peddels, een platenspeler, keukengerei en kokoswater zijn slechts enkele van de vele leuke elementen.
  • Neem kinderen mee op vakantie naar LEGO® Friends Heartlake City, waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Daar beleven ze spannende avonturen, ontmoeten ze alledaagse helden en spelen ze met allerlei speelgoeddieren.
  • Populair LEGO® speelgoed voldoet al sinds 1958 aan hoge industrienormen en aan de strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep om ervoor te zorgen dat de stenen consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • De stenen en onderdelen van nieuw LEGO® speelgoed worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.