Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 41932 Extra DOTS – serie 5

Eindeloos knutselplezier met Extra DOTS - serie 5!

Product details

Officiële naam LEGO Extra DOTS - Series 5
SKU 41932
EAN 5702016915877
Onderdelen 120
Serie LEGO DOTS
LEGO prijs € 3,99
Release datum 1 juni 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Verras kinderen die graag creatief bezig zijn met dit coole LEGO® DOTS Extra DOTS – serie 5 (41932) zakje waarmee ze hun eigen, persoonlijke decoraties kunnen maken. Wat er precies in het zakje zit, is een leuke verrassing!
  • Vergroot de creativiteit en ontwerpvaardigheden van kinderen met 95 tegels om te verzamelen in een groot aantal tropische kleuren, 15 glow-in-the-dark tegels en 10 van de in totaal 16 mogelijke verrassingstegels met opdruk.
  • De tegels kunnen op allerlei leuke en unieke manieren worden gebruikt voor het versieren van armbanden en kamerdecoraties. Kinderen kunnen de tegels ook combineren met andere DOTS sets of LEGO® sets en deze helemaal aanpassen zoals zij willen.
  • Jonge knutselfans zullen het geweldig vinden om te ontdekken wat er in dit Extra DOTS – serie 5 (41932) zakje zit. De vrolijke kleuren en speciale versierde tegels vormen een leuke verrassing voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.
  • Geef kinderen interessante knutselideeën met LEGO® DOTS sets. Dit zakje met gekleurde en versierde tegels helpt kinderen om hun creatieve zelfvertrouwen spelenderwijs te ontwikkelen.
  • LEGO® DOTS sets bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en geven de zelfexpressie van kinderen een boost door het maken en aanpassen van accessoires of siervoorwerpen voor in hun kamer, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.