Lego 43192 Assepoesters Koninklijke Koets

LEGO Assepoesters koninklijke koets 43192

Er staat fans van Disney's Assepoester volop magie en avonturen te wachten met deze gedetailleerde LEGO ? Disney Assepoesters koninklijke koets (43192) set. Naast de prachtige koets bevat deze set ook gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. Met de LEGO Bouwinstructies app wanen zelfs jonge bouwers zich al snel echte meesterbouwers!Spannende rollenspellenKinderen kunnen al hun dromen over Disney prinsessen laten uitkomen met deze bouwset. Ze kunnen afzonderlijk met de koets spelen of hem combineren met andere LEGO ? Disney sets voor nog meer leuke verhalen. Een geweldige verrassing en een mooi verjaardagscadeau voor elke jonge Disney Princess fan.Prachtige inspirerende personagesDeze Disney Princess bouwset bevat minipoppetjes van Assepoester en de Goede Fee, plus Pieter en 2 LEGO paardenfiguren. Met de set kunnen kinderen snel gaan spelen met de leuke, inspirerende accessoires en dieper in een eigen fantasiewereld vol magie en avontuur duiken.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 27,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Assepoesters koninklijke koets 43192

Er staat fans van Disney's Assepoester volop magie en avonturen te wachten met deze gedetailleerde LEGO ǀ Disney Assepoesters koninklijke koets (43192) set. Naast de prachtige koets bevat deze set ook gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS. Met de LEGO Bouwinstructies app wanen zelfs jonge bouwers zich al snel echte meesterbouwers!Spannende rollenspellenKinderen kunnen al hun dromen over Disney prinsessen laten uitkomen met deze bouwset. Ze kunnen afzonderlijk met de koets spelen of hem combineren met andere LEGO ǀ Disney sets voor nog meer leuke verhalen. Een geweldige verrassing en een mooi verjaardagscadeau voor elke jonge Disney Princess fan.Prachtige inspirerende personagesDeze Disney Princess bouwset bevat minipoppetjes van Assepoester en de Goede Fee, plus Pieter en 2 LEGO paardenfiguren. Met de set kunnen kinderen snel gaan spelen met de leuke, inspirerende accessoires en dieper in een eigen fantasiewereld vol magie en avontuur duiken.

  • Stimuleer leuke rollenspellen en eindeloze creatieve avonturen met deze schattige LEGO ǀ Disney Assepoesters koninklijke koets (43192) set, een geweldige verrassing voor kinderen en fans van Disney's Assepoester.
  • Ontdek een koets met ruimte voor 2 minipoppetjes, een pompoenveldje met een kleine tafel en een schatkist die achterop de koets past, plus 3 LEGO dierenfiguren.
  • Deze geweldige LEGO ǀ Disney set zit boordevol leuke accessoires, waaronder een uitnodiging voor het bal, een toverstaf, een kroon en glazen muiltjes. Perfect voor het naspelen van favoriete scènes uit de film en urenlange creatieve rollenspellen.
  • Elke fan van Disney's Assepoester zal deze set fantastisch vinden. De goud met witte koets en de twee paarden vormen een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.
  • De koets met paarden is ca. 13 cm hoog, 27 cm lang en 9 cm breed. Deze set is ideaal om mee te spelen of neer te zetten en stimuleert creatief speelplezier.
  • Gedrukte bouwinstructies zijn fijn, maar digitale Instructions PLUS zijn nog leuker! Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen zelfs de jongste bouwers inzoomen op hun modellen en deze tijdens het bouwen visualiseren.
  • Geef jonge kinderen geweldige personages en scènes om na te spelen met LEGO ǀ Disney sets. Dit leuke bouwspeelgoed bevat inspirerende verhaalstarters waarmee kinderen hun creativiteit en fantasie ontwikkelen.
  • LEGO onderdelen voldoen aanstrikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Assepoesters koninklijke koets 43192

Officiële naam LEGO Assepoesters koninklijke koets
SKU 43192
EAN 5702016916430
Stenen 237
Thema LEGO Disney
LEGO prijs € 27,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO De Kleine Zeemeermin koninklijke schelp 43225
LEGO De Kleine Zeemeermin koninklijke schelp 43225
€ 139,73
-13%
LEGO Mulans verhalen­boek­avonturen 43174
LEGO Mulans verhalen­boek­avonturen 43174
€ 19,99
LEGO 100 jaar Disney animatiefiguren 43221
LEGO 100 jaar Disney animatiefiguren 43221
€ 41,20
-25%
LEGO 43181 Raya en het Hartpaleis
LEGO 43181 Raya en het Hartpaleis
€ 87,99
-2%
LEGO Het kasteel van Assepoester en de knappe prins 43206
LEGO Het kasteel van Assepoester en de knappe prins 43206
€ 59,99
-29%
LEGO Disney feesttrein 43212
LEGO Disney feesttrein 43212
€ 39,99