Over LEGO Het IJskasteel (43197)

Frozen-fans zullen hun ogen niet geloven bij het zien van dit gigantische LEGO ijskasteel. Het kasteel van 65 centimeter groot en 35 centimeter breed is voor hen een droom die uitkomt. Het fantastische kasteel van koningin Elsa zit vol met schitterende details. Wat dacht je van de herkenbare dubbele wenteltrap? De indrukwekkende ijsfontein? Of het typische balkon? Uiteraard zitten ook al je favoriete karakters uit de films bij deze LEGO 43197 set. Speel met Anna, Kristoff, Olaf én vier Snowgies. Van Elsa krijg je bij deze set zelfs twee uitvoeringen. Speel jij graag met Elsa in haar herkenbare blauwe jurk of kies je vandaag voor de koningin in haar kroningsoutfit?

Voor kleine en grote Frozen-fans

LEGO 43197 is bedoeld voor bouwers vanaf 14 jaar, maar dat betekent niet dat kleinere Frozen-fans niet van deze set kunnen genieten. Het LEGO ijskasteel is een fantastisch project voor een ouder met een kind samen. Ook als het ijskasteel klaar is, zullen kinderen (én volwassenen) nog uren kunnen genieten van alle details. Speel je favoriete scènes uit de film na of bedenk je eigen ijskoude avonturen.

Een nieuwe bouwervaring om nooit te vergeten

Met de meer dan 1700 onderdelen van deze LEGO set bouw je niet alleen het enorme ijskasteel van koningin Elsa, ook kun je een kleiner Arendelle kasteel bouwen. Wil jij nog meer genieten van de bouwervaring? Maak dan gebruik van het innovatie Instructions PLUS. Met deze digitale bouwinstructie kun je onder andere inzoomen, draaien en jouw eigen voortgang bijhouden. Dit is next-level bouwen. Wedden dat dit een onvergetelijke ervaring wordt?!

Een echte blikvanger in elke kamer

Het LEGO ijskasteel is met haar flinke omvang en mooie details een echte blikvanger voor in elke (kinder)kamer. De voorkant van het kasteel is schitterend om te zien en het ijskristal op het dak trekt direct de aandacht. Aan de achterkant van het ijskasteel kun je genieten van alle mooie details, zoals een piano en een schip in een fles. Dit prikkelt zeker je fantasie om mooie nieuwe Frozen-verhalen te gaan verzinnen. Wat maken Anna, Elsa, Kristoff en Olaf deze keer mee?