Lego 43197 Het Ijskasteel

LEGO Het IJskasteel 43197

Frozen-fans zullen hun ogen niet geloven bij het zien van dit gigantische LEGO ijskasteel. Het kasteel van 65 centimeter groot en 35 centimeter breed is voor hen een droom die uitkomt.

Lees meer...

LEGO.com

LEGO.com

€ 219,99
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 307,00
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Het IJskasteel 43197

Frozen-fans zullen hun ogen niet geloven bij het zien van dit gigantische LEGO ijskasteel. Het kasteel van 65 centimeter groot en 35 centimeter breed is voor hen een droom die uitkomt.

Het fantastische kasteel van koningin Elsa zit vol met schitterende details. Wat dacht je van de herkenbare dubbele wenteltrap? De indrukwekkende ijsfontein? Of het typische balkon? Uiteraard zitten ook al je favoriete karakters uit de films bij LEGO 43197.

Speel met Anna, Kristoff, Olaf én vier Snowgies. Van Elsa krijg je bij deze set zelfs twee uitvoeringen. Speel jij graag met Elsa in haar herkenbare blauwe jurk of kies je vandaag voor de koningin in haar kroningsoutfit?

Voor kleine en grote Frozen-fans

LEGO 43197 is bedoeld voor bouwers vanaf 14 jaar, maar dat betekent niet dat kleinere Frozen-fans niet van deze set kunnen genieten. Het LEGO ijskasteel is een fantastisch project voor een ouder met een kind samen.

Ook als het ijskasteel klaar is, zullen kinderen (én volwassenen) nog uren kunnen genieten van alle details. Speel je favoriete scènes uit de film na of bedenk je eigen ijskoude avonturen.

Een nieuwe bouwervaring om nooit te vergeten

Met de meer dan 1700 onderdelen van deze LEGO set bouw je niet alleen het enorme ijskasteel van koningin Elsa, ook kun je een kleiner Arendelle kasteel bouwen.

Wil jij nog meer genieten van de bouwervaring? Maak dan gebruik van het innovatie Instructions PLUS. Met deze digitale bouwinstructie kun je onder andere inzoomen, draaien en jouw eigen voortgang bijhouden. Dit is next-level bouwen. Wedden dat dit een onvergetelijke ervaring wordt?!

Een echte blikvanger in elke kamer

Het LEGO ijskasteel is met haar flinke omvang en mooie details een echte blikvanger voor in elke (kinder)kamer. De voorkant van het kasteel is schitterend om te zien en het ijskristal op het dak trekt direct de aandacht.

Aan de achterkant van het ijskasteel kun je genieten van alle mooie details, zoals een piano en een schip in een fles. Dit prikkelt zeker je fantasie om mooie nieuwe Frozen-verhalen te gaan verzinnen. Wat maken Anna, Elsa, Kristoff en Olaf deze keer mee?

  • Deze prachtige LEGO ǀ Disney Het IJskasteel (43197) set is een fantastische verrassing waarmee de wat oudere fans van Disney's Frozen mooie herinneringen aan hun geliefde films kunnen ophalen.
  • Maak een indrukwekkend model van het beroemde kasteel, compleet met de monumentale trap, grote hal en ijsfontein plus 9 personages, waaronder 4 minipoppetjes en een LEGO figuur van Olaf.
  • Deze geweldige LEGO ǀ Disney set zit tot de nok toe vol accessoires, waaronder een bouwbaar miniatuurmodel van kasteel Arendelle en een schip in een fles. Perfect voor het naspelen van de mooiste filmscènes of nieuwe fantasierijke verhalen.
  • Disney Frozen fans van 14 jaar en ouder zullen dit unieke en uitdagende bouwmodel fantastisch vinden. Het kasteel bestaat uit meer dan 1700 onderdelen en zit vol slimme details – een prachtig cadeau en bouwproject.
  • Het kasteel is ca. 65 cm hoog, 35 cm breed en 19 cm diep. Deze set ziet er niet alleen prachtig uit, je kunt er ook allerlei fantasierijke rollenspellen mee spelen.
  • Wil je bouwers een geweldige bouwervaring bieden? Dat kan nu met digitale Instructions PLUS! Dankzij intuïtieve modi als zoomen, draaien en de doorschijnende modus is dit LEGO bouwen voor het digitale tijdperk!
  • Verras oudere kinderen met leuke personages en grotere bouwuitdagingen met LEGO ǀ Disney sets. Dit unieke bouwspeelgoed zit boordevol inspirerende verhaalideeën, waarmee de creativiteit en fantasie van bouwers een boost krijgen.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Anderen bekeken ook

LEGO Symbolen van beroemde schurken 43227
LEGO Symbolen van beroemde schurken 43227
€ 139,99
LEGO Betoverende reis van prinses 43216
LEGO Betoverende reis van prinses 43216
€ 47,99
-26%
LEGO Elsa’s Frozen traktaties 43234
LEGO Elsa’s Frozen traktaties 43234
€ 11,99
-25%
LEGO Vaiana‘s oceaan­avontuur 43170
LEGO Vaiana‘s oceaan­avontuur 43170
€ 9,99
LEGO Katrien Duck sleutelhanger 854112
LEGO Katrien Duck sleutelhanger 854112
€ 5,99
LEGO Asha’s huisje 43231
LEGO Asha’s huisje 43231
€ 38,99
-26%