LEGO 5005929 NINJAGO Lunchtrommel

Zeldzaam

Leuke lunchtrommel voor jonge ninjahelden!

Lego 5005929 Ninjago Lunchtrommel
  • LEGO NINJAGO Thema
  • 5005929 SKU

Bevat een lunchtrommel van duurzaam polypropyleen, versierd met een LEGO® NINJAGO® ninja-afbeelding ter inspiratie. De lunchtrommel is voorzien van eenvoudig te openen clips om de deksel vast te zetten zodat het eten lekker vers blijft en de verplaatsbare verdeler houdt de verschillende etenswaren van elkaar gescheiden. De deksel kan als bordje worden gebruikt. De …

Lees meer...

Waar is LEGO 5005929 NINJAGO Lunchtrommel te koop?

Bol.com Bol.com € 15,60 Bekijk

Bekijk meer LEGO NINJAGO sets

Omschrijving LEGO 5005929 NINJAGO Lunchtrommel

  • Bevat een lunchtrommel van duurzaam polypropyleen, versierd met een LEGO NINJAGO ninja-afbeelding ter inspiratie.
  • De lunchtrommel is voorzien van eenvoudig te openen clips om de deksel vast te zetten zodat het eten lekker vers blijft en de verplaatsbare verdeler houdt de verschillende etenswaren van elkaar gescheiden.
  • De deksel kan als bordje worden gebruikt.
  • De lunchtrommel is ca. 17 cm lang, 13 cm breed en 6 cm diep, groot genoeg voor een heerlijke lunch voor een jonge ninja.

Specificaties LEGO 5005929 NINJAGO Lunchtrommel

Officiële naam
LEGO NINJAGO Lunchtrommel
SKU
5005929
EAN
5711938030391
Thema
LEGO NINJAGO
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 6,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.