LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – geel 5006133

Coole, stapelbare opbergruimte voor LEGO fans

Lego 5006133 Opbergsteen Met 8 Noppen En 2 Lades Geel
  • LEGO Diversen Thema
  • 5006133 SKU

Houd je kamer in stijl netjes en opgeruimd met deze LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades. De doos is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft twee lades voor het opbergen van speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen), toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes. De opbergstenen kunnen op elkaar worden gestapeld en zijn er in …

Lees meer...

Waar is LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – geel 5006133 te koop?

Bol.com Bol.com -12% € 44,10 Bekijk
LEGO.com LEGO.com € 49,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – geel 5006133

Houd je kamer in stijl netjes en opgeruimd met deze LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades. De doos is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft twee lades voor het opbergen van speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen), toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes. De opbergstenen kunnen op elkaar worden gestapeld en zijn er in verschillende kleuren (apart verkrijgbaar) om je kamer of huis mee op te vrolijken. (Let op: open de lades altijd op een vlakke ondergrond om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt. De lades kunnen anders kantelen en eruit vallen.)

  • Stapelbare opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – ideaal voor het opbergen van LEGO stenen (niet inbegrepen), speelgoed, kantoorartikelen en andere kleine spulletjes. Beschikbaar in verschillende kleuren (apart verkrijgbaar)
  • Supercadeau voor LEGO fans – een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden
  • Stijlvolle, praktische opbergoplossing – ca. 18 cm hoog, 50 cm breed en 25 cm diep. Gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof). Bevat geen BPA en ftalaten. Geen pvc gebruikt

Specificaties LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – geel 5006133

Officiële naam
LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – geel
SKU
5006133
EAN
5711938029524
Thema
LEGO Diversen
Categorie
opbergbox
LEGO prijs
€ 49,99
Release datum
30 november 2019

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.