LEGO Opberghoofd – groot, meisje 5006147

Een leuke manier om LEGO onderdelen op te bergen

Lego 5006147 Opberghoofd Groot Meisje
  • LEGO Diversen Thema
  • 5006147 SKU

Dit felgele LEGO opberghoofd is ideaal voor het netjes bewaren van LEGO stenen, accessoires enzovoort. Deze grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd, gemaakt van duurzaam kunststof, heeft een grappig gezicht en is voorzien van een afneembaar deksel. Het is praktisch, zit boordevol persoonlijkheid en geeft een vrolijk tintje aan elke plank, bureau of tafel. …

Lees meer...

Waar is LEGO Opberghoofd – groot, meisje 5006147 te koop?

LEGO.com LEGO.com -8% € 22,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 24,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Opberghoofd – groot, meisje 5006147

Dit felgele LEGO opberghoofd is ideaal voor het netjes bewaren van LEGO stenen, accessoires enzovoort. Deze grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd, gemaakt van duurzaam kunststof, heeft een grappig gezicht en is voorzien van een afneembaar deksel. Het is praktisch, zit boordevol persoonlijkheid en geeft een vrolijk tintje aan elke plank, bureau of tafel. Combineert uitstekend met andere LEGO meubels (apart verkrijgbaar) en vormt zo een opvallend thema in elke kamer.

  • Leuke bewaardoos – groot LEGO minifiguurhoofd met een afneembaar deksel
  • Een gezicht voor elke fan – dit stapelbare opberghoofd is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen
  • Afmetingen – ca. 27 cm hoog en 24 cm breed

Specificaties LEGO Opberghoofd – groot, meisje 5006147

Officiële naam
LEGO Opberghoofd – groot, meisje
SKU
5006147
EAN
5711938030209
Thema
LEGO Diversen
Categorie
opbergbox
LEGO prijs
€ 24,99
Release datum
30 november 2019

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.