Lego 5006808 Enchanted Treasury

LEGO Enchanted Treasury 5006808

In LEGO ? Disney Princess Enchanted Treasury staan kinderen vele magische werelden te wachten. In dit rijk geïllustreerde, 128 pagina's tellende boek maken kinderen kennis met Disney prinsessen en populaire LEGO sets. Ook bevat het een minipoppetje van Disney's Vaiana. Kinderen ontdekken de geheimen van Doornroosjes kasteel, vliegen samen met Jasmine en Aladdin op hun vliegende tapijt, gaan met Vaiana mee op een oceaanavontuur en nog veel meer.

Lees meer...

LEGO.com

LEGO.com

€ 14,99
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 22,50
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Enchanted Treasury 5006808

In LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury staan kinderen vele magische werelden te wachten. In dit rijk geïllustreerde, 128 pagina's tellende boek maken kinderen kennis met Disney prinsessen en populaire LEGO sets. Ook bevat het een minipoppetje van Disney's Vaiana. Kinderen ontdekken de geheimen van Doornroosjes kasteel, vliegen samen met Jasmine en Aladdin op hun vliegende tapijt, gaan met Vaiana mee op een oceaanavontuur en nog veel meer.

  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 128 pagina's waarin kinderen kennismaken met LEGO │ Disney Princess personages en hun sprookjesachtige werelden. Inclusief een minipoppetje van Disney's Vaiana.
  • Een magisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor LEGO fans van 5 jaar en ouder.
  • Het boek is ca. 23 cm lang en 19 cm breed. Let op: dit boek is in het Engels.

Specificaties LEGO Enchanted Treasury 5006808

Officiële naam LEGO Enchanted Treasury
SKU 5006808
EAN 9780241409640
Thema LEGO Disney
LEGO prijs € 14,99  –  lego.com