LEGO Opbergsteen met 4 noppen – donkergrijs 5006933

Stapelbare opbergruimte voor LEGO fans

Lego 5006933 Opbergsteen Met 4 Noppen Donkergrijs
  • LEGO Diversen Thema
  • 5006933 SKU

LEGO fans kunnen hun spulletjes in stijl bewaren met deze stapelbare LEGO opbergsteen met 4 noppen. Dankzij het afneembare deksel kun je eenvoudig bij je speelgoed, LEGO stenen, kantoorbenodigdheden enzovoort. De herkenbare opbergstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geven elke kamer of kantoorruimte een vrolijk LEGO tintje.Praktisch en stevig – in deze duurzame, stapelbare …

Lees meer...

Waar is LEGO Opbergsteen met 4 noppen – donkergrijs 5006933 te koop?

LEGO.com LEGO.com € 21,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Opbergsteen met 4 noppen – donkergrijs 5006933

LEGO fans kunnen hun spulletjes in stijl bewaren met deze stapelbare LEGO opbergsteen met 4 noppen. Dankzij het afneembare deksel kun je eenvoudig bij je speelgoed, LEGO stenen, kantoorbenodigdheden enzovoort. De herkenbare opbergstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geven elke kamer of kantoorruimte een vrolijk LEGO tintje.

  • Praktisch en stevig – in deze duurzame, stapelbare en eenvoudig schoon te maken opbergdoos van kunststof met afneembaar deksel kun je van alles bewaren.
  • Net als een LEGO steen – dankzij de 4 grote LEGO noppen op de bovenkant kan elke opbergsteen eenvoudig op andere opbergstenen worden gestapeld voor een vrolijk opbergsysteem.
  • Megagrote steen – ca. 18 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep. Elke opbergsteen is groots in opbergruimte en stijl.

Specificaties LEGO Opbergsteen met 4 noppen – donkergrijs 5006933

Officiële naam
LEGO Opbergsteen met 4 noppen – donkergrijs
SKU
5006933
Thema
LEGO Diversen
Categorie
opbergbox
LEGO prijs
€ 21,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.