Over LEGO Dubbelpakket (5007060)

Met het LEGO Super Mario Dubbelpakket (5007060) kunnen kinderen van 6 jaar en ouder spelen als hun favoriete personage in de echte wereld. Het pakket bevat de Avonturen met Mario startset (71360) en de Avonturen met Luigi startset (71387). De LEGO Mario en LEGO Luigi figuren geven via de lcd-schermen en de luidspreker directe reacties. Spelers kunnen munten verdienen wanneer ze LEGO Mario en/of LEGO Luigi helpen om spannende uitdagingen te voltooien, de strijd aangaan met tegenstanders zoals Bowser Jr. en interacties hebben met roze Yoshi.

Samenwerken is leuk
Kinderen kunnen zowel alleen als samen spelen door LEGO Mario en LEGO Luigi via bluetooth met elkaar te verbinden en zo bonusmunten te verzamelen. In de gratis LEGO Super Mario app vind je de bouwinstructies.

Eindeloze mogelijkheden
De LEGO Super Mario speelgoedsets bieden een nieuwe manier om in de echte wereld met beroemde Super Mario personages te spelen. Fans kunnen de startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten op talloze manieren met elkaar combineren, zodat ze hun eigen levels kunnen bouwen.