Over LEGO Ultiem pakket (5007062)

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen hun eigen LEGO Super Mario universum bouwen met het Ultieme pakket (5007062). Het pakket bestaat uit de Avonturen met Luigi startset (71387), de Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op de Sumo Bro-toren (71388), de Uitbreidingsset: Lakitu's wolkenwereld (71389), de Uitbreidingsset: ruzie met Reznors (71390) en de Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip (71391). Daarnaast bevat het pakket een interactieve LEGO Luigi figuur, 15 andere personages, talloze uitdagingen, 2-blokken, een POW-blok, een supersnelle buis en meer om de leukste levels te bouwen. Bovendien is Bowsers luchtschip een echte blikvanger.

Samenwerken is leuk
Speel alleen of samen met een vriend of vriendin door LEGO Luigi te synchroniseren met een andere LEGO Luigi of LEGO Mario (extra figuren niet inbegrepen) en verdien digitale bonusmunten door samen te werken. In de gratis LEGO Super Mario app vind je de bouwinstructies.

Onbeperkte bouw- en speelmogelijkheden
Kinderen kunnen de LEGO Super Mario sets op allerlei manieren herbouwen en combineren. En met de stenen uit hun andere LEGO sets kunnen ze hun levels echt uniek maken.