LEGO Houten bureaulade met 4 noppen – licht eiken 5007113

Stijlvolle opbergoplossing voor LEGO fans

Lego 5007113 Houten Bureaulade Met 4 Noppen Licht Eiken
  • LEGO Diversen Thema
  • 5007113 SKU

LEGO fans zullen deze leuke, praktische en opvallende houten bureaulade geweldig vinden. Het model heeft de vorm van een grote bouwsteen met 4 noppen en een uitneembare lade waarin je kleine LEGO stenen, speelgoed, schrijfwaren of toiletartikelen kunt opbergen. De lade is gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout in een met zeep behandelde licht eiken afwerking en …

Lees meer...

Prijzen LEGO Houten bureaulade met 4 noppen – licht eiken 5007113

Lego.com LEGO.com € 149,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Houten bureaulade met 4 noppen – licht eiken 5007113

LEGO fans zullen deze leuke, praktische en opvallende houten bureaulade geweldig vinden. Het model heeft de vorm van een grote bouwsteen met 4 noppen en een uitneembare lade waarin je kleine LEGO stenen, speelgoed, schrijfwaren of toiletartikelen kunt opbergen. De lade is gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout in een met zeep behandelde licht eiken afwerking en kan op andere lades worden gestapeld. Zo creëer je een stijlvolle en speelse blikvanger voor elke ruimte.

  • Opbergoplossing voor LEGO fans – een grote LEGO steen met 4 noppen met een uitneembare lade voor kleine onderdelen, speelgoed, schrijfwaren of toiletartikelen
  • Stevige houten constructie – de lade is gemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout in een met zeep behandelde licht eiken afwerking. Ook verkrijgbaar in een donker eiken afwerking (5007115)
  • Een speels element in iedere kamer – deze houten bureaulade is ca. 11 cm hoog, 16 cm breed en 15 cm diep, een ideale opbergplek voor elke ruimte

Specificaties LEGO Houten bureaulade met 4 noppen – licht eiken 5007113

Officiële naam
LEGO Houten bureaulade met 4 noppen – licht eiken
SKU
5007113
Thema
LEGO Diversen
Categorie
opbergbox
LEGO prijs
€ 149,99

Geef je reactie


TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.