Over LEGO Spetterend strandpakket (5007338)

Beleef samen met LEGO Super Mario volop actie op het strand met het Spetterend strandpakket (5007338) voor kinderen vanaf 7 jaar. Het pakket bevat de Avonturen met Mario startset (71360), de Uitbreidingsset: Dorries strandboulevard (71398) en de Uitbreidingsset: Reuzen-Urchins strandattractie (71400) met diverse leuke bouwwerken met strandthema, zoals een springplank, een achtbaan en een schildlanceerder.

Spelen met personages
Het pakket bevat een interactieve LEGO Mario figuur en 9 andere personages, waaronder Dorrie en een dolfijn waarop LEGO Mario een ritje kan maken. Daarnaast zitten er in het pakket een startbuis, een vlaggenstok, draaiende platforms en wolkenplatforms, een-blok, 1-, 2- en 3-blokken en een supersterblok waarmee je de coolste levels kunt maken. Download de bijbehorende LEGO Super Mario app voor de bouwinstructies, creatieve ideeën en nog veel meer.

Onbeperkte mogelijkheden
Met de modulaire LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets kunnen fans unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen voor urenlang spelen en munten verzamelen.