Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 60277 Politie patrouilleboot

Echt drijvende patrouilleboot met personages uit de LEGO City tv-serie

LEGO Politie patrouilleboot prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Police Patrol Boat
SKU 60277
EAN 5702016912111
Onderdelen 276
Serie LEGO City
LEGO prijs € 49,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen kunnen scènes uit de tv-serie LEGO® City Adventures naspelen met deze drijvende patrouilleboot van de politie. De set zit boordevol coole functies en leuke minifiguren van personages uit de LEGO City tv-serie.
  • Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een drijvende politieboot te bouwen met een controlestation en gevangeniscel, plus een drone, scubascooter, miniduikboot, personages uit de LEGO® City tv-serie en een figuur van een haai.
  • Kinderen kunnen met de speelgoedboot op het water varen, het netkanon afvuren om de boeven te vangen, de scubascooter te water laten door een hendel over te halen en allerlei spannende verhalen bedenken met de personages uit de LEGO® City tv-serie.
  • Deze LEGO® City Politie patrouilleboot (60277) speelset is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 5 jaar. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig.
  • De speelgoedboot is ca. 13 cm hoog, 33 cm lang en 12 cm breed. Groot genoeg voor urenlange avonturen op het water!
  • Inclusief LEGO® accessoires: een bankkluis met goudstaven en een uitrusting voor de minifiguur van een politieduiker.
  • Met gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS – een interactieve handleiding voor beginnende bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
  • LEGO® City politiesets bevatten gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die eindeloos creatief plezier stimuleren en helpen de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten tijdens het bouwen en spelen.
  • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.