LEGO 60278 Crooks Hideout

Binnenkort

Een schuilplaats voor de criminelen in je LEGO stad

No image available
  • LEGO City Thema
  • 60278 SKU

LEGO heeft al heel wat verschillende LEGO City sets uitgebracht. Je kunt al een uitgebreide stad bouwen, met hamburgerrestaurants, een brandweerkazerne en een politiebureau. En die laatste komt goed van pas, als je jouw stad uit gaat breiden met LEGO 60278. Deze nieuwe LEGO set bestaat namelijk uit een 'Crooks Hideout'. Een echte schuilplaats voor …

Lees meer...

Waar is LEGO 60278 Crooks Hideout te koop?

Lego.com LEGO.com € 99,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO City sets

Omschrijving LEGO 60278 Crooks Hideout

LEGO heeft al heel wat verschillende LEGO City sets uitgebracht. Je kunt al een uitgebreide stad bouwen, met hamburgerrestaurants, een brandweerkazerne en een politiebureau. En die laatste komt goed van pas, als je jouw stad uit gaat breiden met LEGO 60278. Deze nieuwe LEGO set bestaat namelijk uit een 'Crooks Hideout'. Een echte schuilplaats voor alle slechteriken uit jouw stad dus. Dat worden gegarandeerd spannende avonturen!

Wat zit er in LEGO 60278 Crooks Hideout

Het meest opvallende uit deze interessante set is het gebouw van twee verdiepingen hoog. Bovenop het dak vind je namelijk een flinke staaf dynamiet. Zo is niet te missen dat hier de slechteriken zich verstoppen. Dit past perfect bij de speelse uitstraling van meerdere LEGO City sets.

Daarnaast zitten bij LEGO 60278 ook een politietruck en een snelle racewagen bij de set. Dat beloven bloedstollende achtervolgingen te worden. Om de set compleet te maken, vind je ook nog nieuwe stukken weg in de doos. Zo kun je de 'Crooks Hideout' mooi laten aansluiten bij de rest van jouw LEGO stad.

LEGO 60278 Crooks Hideout

Mooie aansluiting op andere LEGO City sets

LEGO 60278 is de perfecte aansluiting op andere LEGO City sets. Zo kun je mooie verhalen verzinnen met het LEGO City Politie Gevangenentransport (60276). De slechteriken kunnen ontkomen en zich vervolgens gaan verschuilen in de 'Crooks Hideout'.

Kan de politie de stad redden van een verschrikkelijke explosie? Met die staaf dynamiet op het dak gaat het wel erg spannend worden.. LEGO 60278 is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud, maar zal ook zeker voor oudere kinderen, en zelfs volwassenen, voor veel plezier en spannende avonturen zorgen.

Verdere details nog onbekend

Officieel is LEGO 60278 nog niet aangekondigd. De precieze inhoud en verdere details zijn dan ook nog niet bekend. Het is waarschijnlijk dat de set in maart 2021 gepresenteerd gaat worden. Ook de verkoopprijs is nog onbekend. Een prijs van €99,99 wordt verwacht, maar is dus nog niet zeker. Je zult dus nog even geduld moeten hebben voordat je jouw stad uit kunt breiden met deze spannende en intrigerende set.

Specificaties LEGO 60278 Crooks Hideout

Officiële naam
LEGO Crooks Hideout
SKU
60278
Thema
LEGO City
Categorie
politie
LEGO prijs
€ 99,99
Release datum
1 maart 2021

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.