Lego 60297 Sloop Stuntmotor

LEGO Sloop stuntmotor 60297

Geef het speelplezier van kinderen een boost met de LEGO City Sloop stuntmotor (60297) speelgoedset met een supersnelle stuntmotor en de waaghals Wallop uit de tv-serie LEGO City Adventures ? een perfecte combinatie voor zinderende stuntshows.

Lees meer...

Bol.com

Bol.com

€ 14,95
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Sloop stuntmotor 60297

Geef het speelplezier van kinderen een boost met de LEGO City Sloop stuntmotor (60297) speelgoedset met een supersnelle stuntmotor en de waaghals Wallop uit de tv-serie LEGO City Adventures – een perfecte combinatie voor zinderende stuntshows.

Plezier voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar
In de doos van deze LEGO set vind je eenvoudige bouwinstructies. Je kunt ook online gaan en Instructions PLUS downloaden – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties worden beginnende bouwers al snel echte meesterbouwers!

Kinderen worden de sterren van de show!
Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren, coole voertuigen, realistische bouwwerken en leuke personages voor allerlei fantasierijke rollenspellen, gebaseerd op situaties uit het echte leven. Combineer de sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows!

  • Ga voor nog meer actie met deze LEGO City Sloop stuntmotor (60297) speelgoedset met een motor die wordt aangedreven door een vliegwiel en waaghals Wallop uit de LEGO City tv-serie.
  • Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een geweldige stuntmotor te bouwen, plus een minifiguur van de durfal Wallop uit de tv-serie LEGO City Adventures.
  • Kinderen duwen de stuntmotor om het vliegwiel te activeren en laten hem vervolgens los voor allerlei stunts waarbij ze door muren heen beuken en spectaculaire trucs in de lucht.
  • De LEGO City Sloop stuntmotor is een leuk cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor stuntfanaten van 5 jaar en ouder.
  • Eenmaal gebouwd is de Sloop stuntmotor ca. 3 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed.
  • Combineer de Sloop stuntmotor speelset met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog meer spannende stuntshows.
  • Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding voor kinderen. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
  • Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met coole speelgoedvoertuigen en leuke personages voor allerlei fantasierijke verhalen en rollenspellen die zijn gebaseerd op situaties uit het echte leven.
  • Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Sloop stuntmotor 60297

Officiële naam LEGO Sloop stuntmotor
SKU 60297
Stenen 12
Thema LEGO City
Categorie motor
Status Niet meer in productie
LEGO prijs € 7,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO Stuntteam 60255
LEGO Stuntteam 60255
€ 9,99
LEGO Appartementsgebouw 60365
LEGO Appartementsgebouw 60365
€ 63,74
-25%
LEGO Goederentrein 60336
LEGO Goederentrein 60336
€ 179,99
LEGO Groene racewagen 60399
LEGO Groene racewagen 60399
€ 8,95
-10%
LEGO De Brandweerkazerne en de Brandweerwagen 60375
LEGO De Brandweerkazerne en de Brandweerwagen 60375
€ 25,56
-27%
LEGO Satelliet­transport­missie 60224
LEGO Satelliet­transport­missie 60224
€ 9,99