Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 60307 Wildlife Rescue kamp

Een speelset met wilde dieren!

LEGO Wildlife Rescue kamp prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Wildlife Rescue Camp
SKU 60307
EAN 5702016980547
Onderdelen 503
Serie LEGO City
LEGO prijs € 99,99
Release datum 1 juni 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Het LEGO® City Wildlife Rescue kamp (60307) bevat een heleboel dieren, voertuigen en inspirerende personages, waaronder het personage Sleet uit de tv-serie LEGO City Adventures. Een echte verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar!
  • Inclusief een LEGO® boomhutkamp, mobiel onderzoekslab, motor, ultralicht vliegtuigje en een drijvend bootje, plus 6 minifiguren en figuren van een adelaar, olifant, leeuw, leeuwin, 2 welpjes en 2 apen.
  • Deze bouwset zit tot de nok toe vol coole kenmerken en functies voor een heleboel spannende verhalen en rollenspellen met inspirerende wilde dieren en personages, waaronder LEGO® City Adventures tv-personage Sleet.
  • Een geweldig cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Combineer met andere sets uit de LEGO® City Wildlife reeks voor nog meer spannende dierenavonturen.
  • Eenmaal gebouwd is het Wildlife Rescue boomhutkamp ca. 16 cm hoog, 26 cm breed en 20 cm diep.
  • Inclusief LEGO® speelgoedaccessoires: een appel, banaan, brandblusser, walkietalkie, camera, verrekijker, fles, gipsverband en injectiespuit.
  • Met eenvoudig te volgen gedrukte instructies en Instructions PLUS, een interactieve bouwhandleiding voor beginnende bouwers die deel uitmaakt van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
  • Met LEGO® City Wildlife speelsets beleven kinderen volop actie en ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden tijdens het naspelen van verhalen en scenario’s die het echte leven op een leuke en spannende manier nabootsen.
  • Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en leuk om mee te bouwen zijn.
  • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.