Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 71395 Super Mario 64-vraagtekenblok

Een vraagtekenblok vol Super Mario 64 verrassingen

LEGO Super Mario 64-vraagtekenblok prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Super Mario 64 Question Mark Block
SKU 71395
Onderdelen 2064
Serie LEGO Super Mario
Leeftijd 18+ jaar
LEGO prijs € 169,99
Release datum 1 oktober 2020
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Breng een ode aan de klassieke Super Mario 64™ videogame in LEGO® stijl met deze stenen versie van het ?-blok (71395) om neer te zetten en op een interactieve manier mee te spelen.
  • Inclusief 10 LEGO® Super Mario™ microfiguren: Mario, Yoshi, prinses Peach, King Bob-omb en een Chain Chomp, Reuzen-Bully, Mr. I, Lakitu, pinguïn en babypinguïn.
  • Het ?-blok is ca. 18 cm hoog, breed en diep en kan open. Binnenin vind je 4 gedetailleerde Super Mario 64™ levels: Peach’ kasteel, Bob-omb-slagveld, Besneeuwde berg en Listig lavaland.
  • Combineer de set met de LEGO® Mario™ of LEGO® Luigi™ figuur uit de 71360/71387 startsets (apart verkrijgbaar) voor interactief speelplezier en verzamel 10 verborgen krachtsterren om geheime reacties en meer vrij te spelen.
  • Deze 2064-delige LEGO® bouwset om te verzamelen is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor Super Mario 64™ fans, gamers en liefhebbers van retrospeelgoed.
  • De set bevat stapsgewijze instructies, zodat zelfs een LEGO® Super Mario™ fan die nog niet veel met LEGO sets heeft gebouwd vol vertrouwen en met plezier aan de slag kan.
  • Deze LEGO® Super Mario™ set maakt deel uit van een collectie hoogwaardige bouwsets voor volwassenen die van leuke en creatieve doe-het-zelfprojecten houden.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren.
  • LEGO® bouwstenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.