Over LEGO NINJAGO stadstuinen (71741)

Vier de tiende verjaardag van Ninjago met de adembenemende LEGO 71741 NINJAGO stadstuinen. Tien jaar geleden kwam de spannende wereld van LEGO Ninjago tot leven. Een spannende wereld vol ninja's, schurken en bloedstollende avonturen. Om de tiende verjaardag van de NINJAGO wereld te vieren, bracht LEGO de NINJAGO City Gardens set uit op 14 januari 2021. Het is een set vol verrassingen. De droom van elke Ninjago-fan.

https://www.youtube.com/watch?v=ycLHGPprZ0s

Verbaas je over de details

De NINJAGO Stadstuinen set zit vol met interessante, verrassende en betoverende details. Niet alleen krijg je een ninjahuis van maar liefst 3 verdiepingen hoog, ook zitten er onder andere een ijssalon, een museum en een echt ninja-commandocentrum in de NINJAGO Stadstuinen. Er is zelfs een verborgen kamer toegevoegd. Kun jij het vinden?

De set is modulair opgebouwd, wat betekent dat je elke verdieping eenvoudig van elkaar kunt halen. Zo kun je overal goed bij, om het te bewonderen of natuurlijk om mee te spelen. LEGO NINJAGO stadstuinen bestaat uit maar liefst 5685 onderdelen. Hierbij vind je de leukste accessoires en de mooiste details die te maken hebben met de geschiedenis van de ninja's.

LEGO 71741 NINJAGO stadstuinen sfeerfoto

Combineer LEGO 71741 NINJAGO stadstuinen met andere sets

Een aantal jaar geleden heeft LEGO de sets NINJAGO City en NINJAGO City Docks uitgegeven. Beiden sets waren gebaseerd op de NINJAGO film en waren mateloos populair onder NINJAGO en LEGO fans. De sets waren aan elkaar te koppelen, waardoor er nog meer bouw- en speelplezier ontstond. Hier bouwt LEGO met de NINJAGO City Gardens op voort.

Ook is NINJAGO stadstuinen te koppelen aan de andere NINJAGO City sets. Dit zal voor de oudere NINJAGO LEGO fans zeker veel nostalgie oproepen, maar ook voor nieuwe fans kan dit het speelplezier zeker vergroten. Naast de NINJAGO City sets heeft LEGO in de loop der jaren nog meer NINJAGO LEGO uitgebracht. Uiteraard passen ook deze sets leuk bij de NINJAGO Stadstuinen. Dompel je helemaal onder in deze intrigerende wereld en verzin de spannendste ninja-avonturen.

Uren bouw- en speelplezier

Ook als je alleen de NINJAGO Stadstuinen hebt, heb je al meer dan genoeg te bouwen. Het ninjahuis is maar liefst 73 centimeter hoog, 44 centimeter lang en 33 centimeter breed. Dit maakt het bouwwerk een echte blikvanger en zorgt het voor uren bouwplezier. Om het speelplezier nog verder te vergroten krijg je maar liefst 19 minifiguren bij de set. Alle ninja's en een aantal van hun bondgenoten vind je in de doos terug.

LEGO 71741 NINJAGO stadstuinen minifiguren

De meest bijzondere minifiguur die je aan zult treffen is een exclusieve gouden Wu Legacy. Dit poppetje is speciaal ter ere van de tiende verjaardag van NINJAGO gemaakt en vind je alleen in deze set. Een musthave voor echte NINJAGO fans.

Een onvergetelijk verjaardagscadeau

De NINJAGO Stadstuinen zijn de perfecte manier om de tiende verjaardag van de geliefde wereld te vieren. De vele details, de leuke minifiguren en het formaat van de set doen eer aan de omvang en impact van de NINJAGO wereld. LEGO 71741 NINJAGO stadstuinen zal €299,99 gaan kosten. Dit is een flink bedrag, maar omgerekend betaal je slechts 5,3 cent per steentje. Voor een gedetailleerde set als deze, is dat bedrag het zeker waard.

Overzicht van LEGO 71741 NINJAGO stadstuinen

Het is een behoorlijk ingewikkelde set om te bouwen, dus staat er een adviesleeftijd van 14+ op de doos. Ook voor volwassen LEGO of NINJAGO fans is dit bouwproject erg geschikt.

LEGO VIPS kunnen de set vanaf 14 januari 2021 bestellen via LEGO.com. Voor het grote publiek is de set vanaf 1 februari beschikbaar. Ben jij klaar om je een echte ninja te voelen?